Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Μητσοτάκης για ιδιωτικούς λόγους και επίσκεψη στη Γεωργική Σχολή

Πηγή: voria.gr
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χτες το βράδυ σε μια καθαρά ιδιωτική επίσκεψη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης, χωρίς να υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε από χτες στην πόλη, πραγματοποιώντας ιδιωτικές συναντήσεις και επαφές.

Πάντως, σήμερα το πρωί μετέβη στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, συνοδευόμενος μάλιστα από την τομεάρχη Αγροτικής
Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή και τους αναπληρωτές της, Γιώργο Στύλιο και Γιάννη Αντωνιάδη.

Εκεί ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, είδε από κοντά τις δράσεις που αναπτύσσει και επισκέφτηκε τις καλλιέργειες.

Αν και συνοδεία του κ. Μητσοτάκη ήταν ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Μακάριος Λαζαρίδης, ενώ ενήμερη ήταν και η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Βίκυ Ευταξά και ελάχιστα άλλα στελέχη της Θεσσαλονίκης, προτίμησαν να μη δοθεί δημοσιότητα στην επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «πρόκειται για ιδιωτικού χαρακτήρα επίσκεψη κι όχι για κάποια επίσημη κομματική εκδήλωση».

Η ξενάγηση στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή ξεκίνησε στις 9 το πρωί, ενώ ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 13.00', δεδομένου ότι το απόγευμα έχει και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.