Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Έκλεισε η πόρτα της ΝΔ για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι μπήκαν  «τίτλοι τέλους» σε μια ταραχώδη σχέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά ο κ. Τατούλης μετά την διαγραφή του από τον Κώστα Καραμανλή το 1998, βρισκόταν πάντα με το ένα πόδι έξω από το κόμμα.
Ωστόσο όλοι περίμεναν ότι η σχέση αυτή θα γίνει μοιραία πιο στενή και σταθερή λόγω της υποψηφιότητας
της κόρης του με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές και την επιθυμία της να πολιτευτεί και πάλι.

Τις τελευταίες ημέρες όμως η ταραχώδης αυτή σχέση ειχε πάρει άλλη διάσταση  μετά τη συσπείρωση όλων των βουλευτών της Πελοποννήσου εναντίον του με αφορμή το ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών.
Χθες κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, δημοσιογράφος ζήτησε τη γνώμη του εκπροσώπου του κόμματος για την επίκαιρη επερώτηση, που κατέθεσαν όλοι οι βουλευτές Πελοποννήσου, σχετικά με το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων και την επίρριψη ευθυνών στον Περιφερειάρχη.
Ο Β. Κικίλιας απέφυγε να μπει στον πειρασμό να σχολιάσει το υβρεολόγιο των τελευταίων ημερών του κ. Τατούλη και εξέφρασε την επίσημη και απόλυτη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας προς τους βουλευτές της δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ο κ. Τατούλης δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Και επίσης, ότι η Νέα Δημοκρατία αξιολογεί με πολύ θετικό τρόπο τις προτάσεις, τις θέσεις και τις παρεμβάσεις των βουλευτών της που προέρχονται από την Πελοπόννησο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.