Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Επίσκεψη στα Τρίκαλα ετοιμάζει ο Κυριάκος

Πηγή:e-erevna.gr
Στα Τρίκαλα αναμένεται να βρεθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαϊου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα παραστεί σε κεντρική εκδήλωση του κόμματος στη Λάρισα.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο, πως ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί και τα Τρίκαλα,
όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικά στελέχη, κάτι που ήδη έχει σημάνει συναγερμό στην τοπική Νέα Δημοκρατία.
Στις 27 του μηνός, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά η Νομαρχιακή Συνέλευση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα, αλλά και προγραμματισμού δράσεων. Μέχρι τώρα θα συμμετέχει ο κ. Σπανάκης, με αρμοδιότητες του γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.) στη ΝΔ. Η συγκεκριμένη Συνέλευση αποκτά μεγάλη σημασία καθώς σύμφωνα με το καταστατικό θα πρέπει να πάρουν μέρος το σύνολο των στελεχών της παράταξης στο νομό. Ο χώρος και η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί από ώρα σε ώρα. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, την ερχόμενη εβδομάδα.
Επιστολή
Μάλιστα, σε σχετική επιστολή ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης προς προέδρους ΔΗΜΤΟ, υπευθύνους θεματικών τομέων, υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού και υπεύθυνο οργάνωσης, επισημαίνει μεταξύ άλλων, πως θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική ΝΟ.Σ. Τρικάλων, στην οποία θα παρουσιασθούν αναλυτικά:
1. Ο απολογισμός λειτουργίας της Οργάνωσης για το πρώτο έτος της θητείας των οργάνων της, από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ.
2. Ο απολογισμός δράσεων των ΔΗΜ.Τ.Ο. από τους προέδρους τους και ο απολογισμός δράσεων των θεματικών τομέων δράσης από τους υπεύθυνους.
3. Το στρατηγικό σχέδιο δράσης της Οργάνωσης, από τον υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.
4. Ο προγραμματισμός της Οργάνωσης για το επόμενο εξάμηνο, από τον υπεύθυνο Οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.