Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΝΔ για 14 αεροδρόμια Fraport: «Οι ιδεοληψίες, οι εμμονές και το θέατρο που παίζει η Κυβέρνηση πληρώνονται ακριβά από όλους τους Έλληνες»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την ανακοίνωση του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλ. Φλαμπουράρη ότι ολοκληρώνεται σύντομα η επένδυση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

            «Ο κ. Φλαμπουράρης αναγγέλλει με
υπερηφάνεια ότι ολοκληρώνεται πριν το Πάσχα η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

            Εκείνο που ξεχνάει είναι ότι, τα 2 χρόνια καθυστερήσεων στοίχισαν στα έσοδα του Δημοσίου, στην ανάπτυξη και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

            Όπως ξεχνά τι έλεγαν τότε, ο ίδιος, ο κ. Τσίπρας και οι σύντροφοί τους, που υπογράφουν την παραχώρηση.

            Του θυμίζουμε, λοιπόν, ότι:
 
  • Ο ίδιος διαβεβαίωνε ότι "τα λιμάνια κανείς δεν θα τα πάρει. Και το σιδηρόδρομο κανείς δεν θα τον πάρει. Και τα αεροδρόμια κανείς δεν θα τα πάρει" (15 Μαρτίου 2015, Real News)
 
  • Ο κ. Τσίπρας διακήρυσσε ότι "δεν θα επιτρέψουμε η δημόσια περιουσία και οι υποδομές να περάσουν στα νύχια του ΤΑΙΠΕΔ και των ποικιλώνυμων συμφερόντων" (23 Ιανουαρίου 2015, Ηράκλειο Κρήτης)
 
  • Ο κ. Σταθάκης διαβεβαίωνε ότι "η πώληση της δημόσιας αυτής υποδομής προσβάλλει ευθέως το δημόσιο συμφέρον και ως ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουμε κατηγορηματικά την αντίθεσή μας" (25 Νοεμβρίου 2014)

Συμπέρασμα:

Κάνουν σήμερα εκείνα που κατήγγελλαν χθες.

Με τεράστιες καθυστερήσεις, όμως, που κοστίζουν πολύ βαριά στην οικονομία και στην κοινωνία.

Οι ιδεοληψίες, οι εμμονές και το θέατρο που παίζουν πληρώνονται ακριβά από όλους τους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου