Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Φακελώνουν όσους αναδημοσιεύουν την Ομάδα Αλήθειας στο twitter!- Πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα και άλλες εποχές

Πηγή: omadaalithias.gr
Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία που ξεκίνησε την Κυριακή στο twitter.
Πρόκειται για κανονικό φακέλωμα και τη δημιουργία μιας λίστας χρηστών, οι οποίοι αναπαρήγαγαν δημοσιεύσεις της Ομάδας Αλήθειας.
Αυτό που είναι άνευ προηγουμένου, είναι πως ο λογαριασμός που το ξεκίνησε έχει σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο ίδιος κατ' επανάληψη έχει γράψει! 

Καθόλου παράξενο για αριστερούς θα μας πείτε, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, γιατί
όσα συμβαίνουν στο twitter παραπέμπουν σε πρακτικές άλλων εποχών και άλλων καθεστώτων.

Η ομάδα @snbbloopers στο twitter έφτιαξε μια λίστα (χρησιμοποιώντας ένα script) από όσους αναπαρήγαγαν δημοσιεύσεις της Ομάδας Αλήθειας.
Η λίστα αυτή προκάλεσε ερωτηματικά στο twitter, με πολλούς χρήστες να ζητούν τον λόγο και απαντήσεις. Ξεκίνησε μάλιστα και αντίστοιχο hashtag, το #ask_bloopers

  

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο @snbbloopers δεν είναι ένας απλός χρήστης του twitter. Στο παρελθόν έχει από μόνος του αποκαλύψει τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο άλλες φορές στηρίζει (κάτι που συμβαίνει ξανά τον τελευταίο καιρό), ενώ άλλες φορές διαφωνεί, όπως μια περίοδο που είχε συνταχθεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Το σίγουρο είναι πως μόνος του είχε αποκαλύψει ότι μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Από παλιότερες αναρτήσεις: "Εγώ έγραφα ομιλίες του Τσίπρα, εγώ τα έδινα στο left, τους εμπιστεύτηκα, με πρόδωσαν!"
Τώρα πάντως η εμπιστοσύνη φαίνεται να έχει επανέλθει...

"Στο γραφείο μου με τον Γιώργο Κυρίτση"

Και εδώ τις τελευταίες μέρες που έκανε εκστρατεία για το documento του Κώστα Βαξεβάνη
Με μια απλή ματία στους @snbbloopers στο twitter είναι φανερό ποιους στηρίζει μανιωδώς το συγκεκριμένο προφίλ με τις αναρτήσεις του όλο το τελευταίο διάστημα. Ότι κάποιοι θα έφταναν όμως στο σημείο να φακελώσουν είναι κάτι το οποίο δεν έχει προηγούμενο.
Θα παρακολουθούμε και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου