Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Μάξιμος: Η ΝΔ δεν θα ανεχθεί το καθεστώς ανομίας που επιτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τα επεισόδια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

            «Οι χθεσινές βιαιοπραγίες εναντίον αστυνομικού με πολιτικά και εν συνεχεία η επίθεση εναντίον της διμοιρίας των Μ.Α.Τ. από "νεαρούς"
στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, δύο μόλις εβδομάδες μετά την άνανδρη και αήθη επίθεση εναντίον του πανεπιστημιακού καθηγητή Άγγελου Συρίγου στον ίδιο χώρο, επιβεβαιώνουν ότι πολλαπλασιάζονται τα άσυλα και τα άβατα της ανομίας.

            Δυστυχώς, όλα αυτά τα φαινόμενα βίας, που πλέον επαναλαμβάνονται ανά την επικράτεια σε καθημερινή βάση και καταρρακώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αποδεικνύουν ότι ο έλεγχος έχει χαθεί από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία με την πολιτική της ανοχής, ενθαρρύνει την δράση των "γνωστών - αγνώστων".

            Είναι σαφές ότι κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι αυτό το κλίμα, θέλουν να επιβάλλουν ένα γενικευμένο καθεστώς ανομίας. Να γνωρίζουν, όμως, ότι δεν θα τους το επιτρέψουμε. Η Ελλάδα είναι Κράτος Δικαίου, με νόμους, κανόνες και δημοκρατικούς θεσμούς, που κανείς δεν θα μπορέσει να τους υπονομεύσει. Η Νέα Δημοκρατία και ο Αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να το εγγυηθούν».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.