Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Τι συζήτησαν Κυριάκος - Φώφη

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 13.00  η συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.
Η συνάντηση διήρκησε περίπου σαρανταπέντε λεπτά.


Στη  συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με την κυρία Γεννηματά, συζητήθηκαν:

 
  • Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και η οικονομία.
 
  • Οι αρνητικές συνέπειες από την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με ευθύνη της Κυβέρνησης.
 
  • Το κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πραγματική οικονομία που επιτείνει τις δυσμενείς επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών. 
 
  • Κοινή διαπίστωση, με την οποία εξάλλου συμφωνεί και η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων, αποτελεί ότι προϋπόθεση για να υπάρξει προοπτική βιώσιμης λύσης και έξοδος της χώρας από την κρίση είναι να φύγει το ταχύτερο δυνατό η σημερινή αποτυχημένη Κυβέρνηση.

Προφανώς, τα δύο Κόμματα, πέραν των κοινών εκτιμήσεων για τα παραπάνω, διατηρούν το καθένα τις δικές του γνωστές και διατυπωμένες θέσεις τους, για την υπέρβαση αυτής της δύσκολης για τη χώρα και την κοινωνία κατάστασης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί την Τρίτη, 4 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, με τον Επικεφαλής του Κινήματος Το Ποτάμι κ. Σταύρο Θεοδωράκη.

Την Τετάρτη, 5 Απριλίου, στις 17:00, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη, ενώ εκκρεμεί και η συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

Όλες οι συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με τους πολιτικούς Αρχηγούς θα πραγματοποιηθούν στη Βουλή. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν τίθεται θέμα μετεκλογικών συνεργασίων καθώς οπως επεσήμανανε " είναι νωρίς για μια τέτοια κουβέντα καθώς δεν γνώρίζουμε το πεδίο που θα βρίσκονται τα κόμματα μετά τις εκλογές".
Ενώ σημείωσε όσα έχει πει κατά καιρούς ο κ. Μητσοτάκης ότι " και σε περίπτωση αυτοδυναμίας θα αναζητουμε ευρύτερες εκλογικές συνεργασίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου