Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Στο πειθαρχικό ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, αφού προηγουμένως τον καρατόμησε ο Δέρβος

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης μετά το σεξιστικό σχόλιο κατά της Αναγνωστοπούλου Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο διευθυντής της Οργάνωσης Νέων ΝΔ Θεσσαλονίκης. 
«Οι θέσεις που εξέφρασε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης σαφώς και δεν εκφράζουν το σύνολο της Οργάνωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση Νέων της ΝΔ και προσθέτει: 
«Η ΟΝΝΕΔ έχει αποδείξει ότι είναι
απέναντι σε ρατσιστικές και σεξιστικές απόψεις. Ως εκ τούτου η παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έγινε αποδεκτή. Με απόφαση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ».

Το χρονικό
Σχολιάζοντας την καυστική ανάρτηση – απάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου στον κ. Ντάισελμπλουμ, την οποία υπέγραψε ως «Μία "πουτ@ν@" του Νότου», ο Εμμανουήλ Κούλας έγραψε στο twitter:
«Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για πουτ@ν@ του Νότου».
KOULAS
Ακολούθησε η απάντηση της κυρίας Αναγνωστοπούλου, η οποία ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή...», έγραψε μεταξύ άλλων.
SIA
Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα ζήτησε την παρέμβαση του προέδρου της ΝΔς, Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση:
«Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός».

Άμεση ήταν και η αντίδραση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, ο οποίος έγραψε στο facebook ότι ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του Εμμανουήλ Κούλα.
«Σεξιστικές και ρατσιστικές απόψεις, δεν βρίσκουν σύμφωνη την Οργάνωση, ούτε χωράνε στην ΟΝΝΕΔ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου