Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

"Μυστικός δείπνος" Κυριάκου Μητσοτάκη με Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο


o-mustikos-deipnos-tou-kuriakou-me-ton-arxiepiskopo-ierwnumo
 Ένα απλό σαρακακοστιανό δείπνο, το οποίο είχε προγραμματιστεί από καιρό, αλλά συνέπεσε με τη νέα κρίση Κυβέρνησης- Εκκλησίας, έφερε ακόμα πιο κοντά τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις είχε επιστρέψει
από την Κρήτη, έχοντας ολοκληρώσει διήμερη περιοδεία του και έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Μαρέβα πέρασε το κατώφλι της αρχιεπισκοπικής κατοικίας. Ο οικοδεσπότης, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος τους υποδέχθηκε με πολύ θέρμη και με μεγάλη αγάπη, όπως λένε, όσοι είδαν την υποδοχή του ζεύγους.

Η συζήτηση του προέδρου της ΝΔ με τον Αρχιεπίσκοπο έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αφορούσε το σύνολο των θεμάτων που βρίσκονται στην επικαιρότητα.
 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπό την ιδιότητα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης περνά το κατώφλι της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς λίγες ημέρες μετά την εκλογή του κατά τις εσωκομματικές εκλογές και συγκεκριμένα στις 19 Ιανουαρίου του 2016 οι δυο τους είχαν σαραντάλεπτο τετ α τετ και πάλι στην Αρχιεπισκοπή.

Ο κ Μητσοτάκης είχε ζητήσει την ευχή του κ Ιερωνύμου δηλώνοντας τον «πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου» και την «εξαιρετική εκτίμηση όχι μόνο στο πνευματικό του έργο αλλά στο πλούσιο κοινωνικό έργο το οποίο παρέχει η Εκκλησία της Ελλάδος σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.