Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ για την επιλεκτική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από την υπόθεση Κούλα - Αναγνωστοπούλου

13265912_275249856196727_7549208517714130286_n 
 Η Γραμματέας Γυναικείων θεμάτων της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα με αφορμή τα όσα έγιναν και ελέχθησαν γύρω από τις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ, δήλωσε τα εξής:
 
Διαβάσαμε και ακούσαμε δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καταδίκαζαν τις δηλώσεις του Προέδρου του Eurogroup. 
Καταδίκασαν επίσης αρκετές και αρκετοί και την επίθεση
στελέχους της ΟΝΝΕΔ προς μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Και πραγματικά αναρωτιέμαι. Γιατί υπάρχει αυτή η επιλεκτική συμπεριφορά και ευαισθητοποίηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ;
Δεν θα σχολιάσω φυσικά τις δηλώσεις της κας Αναγνωστοπούλου. Δημοκρατία είναι να σέβομαι τις απόψεις σου ακόμα και αν διαφωνώ με το ύφος τους. 
Από την άλλη όμως, που ήταν όλες οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγραφε επιστολή, ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και ενώ γνώριζε για τις καταγγελίες εργαζομένων στην πρεσβεία κατά του πρέσβη της Βενεζουέλας, επιθυμούσε το θέμα να λυθεί σε χαμηλούς τόνους για να μη θιχτεί η Αριστερά. 
Τότε γιατί δεν καταδίκασαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας έγραφε: «Εφιστώ την προσοχή σου σε ένα ευαίσθητο θέμα στο οποίο περιμένω τη συμβολή σου και την παρέμβασή σου με τον καλύτερο τρόπο, το ήδη γνωστό σε εσάς ζήτημα που έχει προκύψει με τον νέο πρέσβη στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την Αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα» 
Γιατί δεν αντέδρασαν όταν τους καλέσαμε ως Γραμματεία Γυναικείων θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας να διαμαρτυρηθούν με επιστολή για τη συγκάλυψη από τον Πρωθυπουργό, ως Προέδρου τότε της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και την απόλυση των εργαζομένων που δέχτηκαν τη σεξουαλική παρενόχληση από την πρεσβεία; 

Μαρία Συρεγγέλα Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου