Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

΄Άδωνις: «Αν δεν υπογραφεί η συμφωνία, η Ελλάδα θα καταστραφεί»

«Αν υπογράφει η συμφωνία, η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί, αλλά αν υπογραφεί με Τσίπρα θα παραμείνει στην παρακμή που ζούμε. Αν δεν κλείσει τη συμφωνία αμέσως, ο πρωθυπουργός να κάνει εκλογές, αλλιώς θα πάρει όλη τη χώρα στο λαιμό του», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Αν δεν υπογραφεί η συμφωνία, η Ελλάδα θα
καταστραφεί» προειδοποίησε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως «αν χαθεί η 7η Απριλίου θα υπάρξει τεραστία κίνηση πανικού από το ελληνικό οικονομικό σύστημα». Όπως διευκρίνισε, αν δεν υπάρξει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο, μεσολαβεί το Πάσχα Ορθοδόξων και Καθολικών, πάμε για Μάιο και μετά πλησιάζουμε επικίνδυνα Ιούλιο για τη χρεοκοπία (σ.σ τοκοχρεολύσια ΕΚΤ).
«Ο Γιώργος Χουλιαράκης είχε προειδοποιήσει ότι ‘’πρέπει να κλείσουμε τώρα το Φεβρουάριο μια κακή συμφωνία παρά μια χειρότερη αύριο΄΄. Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Δώσαμε πολύ χρόνο στον Τσίπρα και κορόιδεψε όλους τους Έλληνες πολίτες (…) Η εορτή του Τσίπρα είναι η 1η Απριλίου. Είναι η πραγματική του γιορτή και θα είναι στους αιώνες των αιώνων», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Για την παραίτηση της κ. Ράικου ο αντιπρόεδρο της ΝΔ έκανε λόγο για μείζον ζήτημα δημοκρατίας. «Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο από το ‘74 και εντεύθεν που να έχουμε τόσο δημόσια και τόσο συχνή καταγγελία δικαστικών για παρέμβαση στο έργο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου