Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Κι άλλο ξένοι επενδυτές ζήτησαν επαφή με τον Κυριάκο- Οι αγορές πλέον τον αντιμετωπίζουν ως δυνάμει Πρωθυπουργό- Ποιούς θα συναντήσει αύριο

Οι αγορές και οι επενδυτές φαίνεται έχουν κάνει την επιλογή τους και συνομιλούν ήδη με τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλλάδος, αναζητώντας συνεννόηση για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν όταν η χώρα απαλλαγή από τους μαθητευόμενους μάγους των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και αρχίσει να εισέρχεται στην κανονικότητα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος την
προηγούμενη εβδομάδα είχε συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτικών οίκων συνεχίζει τις επαφές του και  αύριο, Δευτέρα, θα προχωρήσει και σε νέες, πολύ σημαντικές συναντήσεις.

Σύμφωνα με την  «Καθημερινή της Κυριακής» ο επικεφαλής τηςαξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει την τρίτη συνάντησή του με ξένους επενδυτικούς οίκους, έπειτα από σχετικό αίτημα της Bank of America Merrill Lynch, η οποία και οργάνωσε την αποστολή.
Στο αυριανό ραντεβού, που θα γίνει σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, παρόντες θα είναι εκπρόσωποι από τη Morgan Stanley, τη York Capital, την Anchorage, την Jupiter, τη Finisterre, τη Fintech, το VR Capital Group, την Trend Capital Management, την Emso Asset Management και τα Khighthead και Blockhouse, όπως και οκτώ στελέχη της Bank of America Merrill Lynch, που είναι και ο συντονιστής αυτού του άτυπου ελληνικού «reverse road show».
Φυσικά στόχος όλων αυτών των επαφών του κ. Μητσοτάκη είναι να παρουσιάσει στους ξένους επενδυτές το πρόγραμμά του για αλλαγή της φορολογίας και γενικά των συνθηκών  που καθορίζουν το επενδυτικό κλίμα, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.