Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Άδωνις: Ο Τσίπρας μπροστά στην καρέκλα δεν υπολογίζει τίποτα- Θα κλείσει την αξιολόγηση γιατί θέλει να μείνει πρωθυπουργός

Την ανησυχία του για τις επιπτώσεις από το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει ακόμη η αξιολόγηση, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ανέφερε:
«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ανησυχία ξανά για την Ελλάδα. Η Ελλάδα έρχεται ξανά με πολύ αρνητικό
τρόπο στα διεθνή πρωτοσέλιδα, κι αν αυτό συνεχιστεί ό,τι επιτευχθεί θετικό από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι σήμερα, όλα θα έχουν χαθεί.
Ήδη υπάρχει εκροή καταθέσεων 4 δις παρά τα capital controls, φανταστείτε να μην είχαμε και ήδη οι ανησυχίες. Όσον αφορά στην εξεταστική για την υγεία, την οποία ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει την Παρασκευή, κρατήστε το ρήμα που θα χρησιμοποιήσω, αδημονώ να ξεκινήσει».
Και στη συνέχεια τόνισε: «Προσωπικά δεν πιστεύω ότι σκοπεύουν να αφήσουν την εξουσία. Πιστεύω ότι έχουν την απόλυτη ανάγκη να κρατηθούν στην εξουσία. Εγώ πάντα πίστευα ότι ο κ. Τσίπρας θα κλείσει οπωσδήποτε την αξιολόγηση για να μείνει πρωθυπουργός και πάντα πίστευα ότι μπροστά στην καρέκλα τους δεν υπολογίζουν τίποτα. Πάμε για Απρίλιο και καλό Μάϊο για αξιολόγηση, δεν σας κρύβω ότι μου προκαλεί πολύ μεγάλη ανησυχία. Πλέον η ελληνική οικονομία είναι στα κόκκινα, είμαστε κυριολεκτικά στο όριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου