Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Άδωνις: Δεν θα καταργήσουμε μονομερώς τα μέτρα

Η ΝΔ δεν πρόκειται να καταργήσει μονομερώς στα μέτρα, δήλωσε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στις αιτιάσεις των δανειστών ότι και η αντιπολίτευση πρέπει να υπογράψει τα νέα μέτρα που έρχονται.
«Δεν πρέπει να ανησυχούν», είπε ο κ. Γεωργιάδης, και συμπλήρωσε: ««Εάν εννοούν να αποδεχτεί η ΝΔ
την συνέχεια του κράτους, αυτό το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, δεν πρόκειται να αμφισβητήσουμε μονομερώς την οποιαδήποτε συμφωνία».
Αναφερόμενος στη φιλοσοφία του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ψηφίσει την «μικρή ΔΕΗ» και πιστεύει γενικώς στην απελευθέρωση της αγοράς και τώρα έχουμε αγωνία εάν υπάρχει κίνδυνος για την επιβίωσή της. «Δεν είμαστε υπέρ για να συμφωνήσουμε με το ΔΝΤ ή τον Σόιμπλε, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για την Ελλάδα».
Μιλώντας στον ANT1, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «αν μάλιστα ο κύριος Τσίπρας είχε προχωρήσει γρήγορα με τις ιδιωτικοποιήσεις όπως το Ελληνικό, τώρα δεν θα ζητούσαν περικοπές στις συντάξεις».
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις που λάμβαναν χώρα στις Βρυξέλλες, εκτίμησε πως «προφανώς δεν υπάρχει συμφωνία» γιατί, όπως εξήγησε, διαφορετικά θα είχε ανακοινωθεί πως επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα.
Όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η οικονομία θα σημειώσει ανάπτυξη μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο και θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας, χωρίς να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, είπε επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου