Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Βαρύτατη καταγγελία από την Ένωση Αστυνομικών: Ποιά συμφέροντα κρατούν τα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δεμένα;

Για συμφέροντα που κρατούν δεμένα τα χέρια της ελληνικής αστυνομίας, και δεν την αφήνουν να κάνει τη δουλειά της, κάνει λόγο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:
Γιατί;;;
Η χθεσινή αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να τερματιστούν οι καταλήψεις κτιρίων και να αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους αποτελεί
πράξη κράτους δικαίου.
Το απαράδεκτο γεγονός των καταλήψεων που χρόνια τώρα γιγαντώνεται με την άνευ προηγουμένου ανοχή της πολιτείας έχει ως αποτέλεσμα τη γέννηση ανομίας, βίας και είναι χώροι στους οποίους παρασκευάζονται κάθε είδους όπλα που φυσικά θα στραφούν εναντίον Αστυνομικών και όχι μόνο.
Δυστυχώς όμως στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν υπό κατάληψη από τους γνωστούς σε όλους μας, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που χρησιμοποιούνται ως ορμητήρια για επιθέσεις εναντίον Αστυνομικών, Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και κατά περιουσίες πολιτών, χωρίς χρόνια τώρα κανείς να κάνει το παραμικρό.
Γιατί άραγε; Τι είναι αυτό που εμποδίζει την Αστυνομία να κάνει το αυτονόητο; Ποια συμφέροντα κρατούν δεμένα τα χέρια της Αστυνομίας; Γιατί σε γειτονιές της Αθήνας η πρόσβαση της Αστυνομίας είναι απαγορευτική και οι πολίτες νιώθουν απροστάτευτοι;
Μήπως όλα αυτά δεν συνιστούν παράνομες πράξεις;
Τι άλλο πρέπει να συμβεί σε αυτή τη χώρα για να εφαρμοστούν οι Νόμοι;
Τέλος, ας μην προστρέξουν ορισμένοι να αναρωτηθούν γιατί η Αστυνομία δεν επεμβαίνει. Το είπαμε:
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου