Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Είναι τέτοιος ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ που ειρωνεύεται ακόμα και το ότι ο Κυριάκος έχει γρίπη και ανέβαλε την ομιλία του στο Ηράκλειο



Οι άνθρωποι δεν «παίζονται». Αντί να ασχολούνται με τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού λαού και αντί να δώσουν εξηγήσεις για το τι περιμένει τον ελληνικό λαό από το νέο «ναι σε όλα» του κ. Τσίπρα εξέδωσαν μια  απίστευτη ανακοίνωση μ ε την οποία ειρωνεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή… αρρώστησε!
Το Μέγαρο Μαξίμου, εξέδωσε ανακοίνωση
επιχειρώντας να απαντήσει στην σχετική αντίδραση της ΝΔ για το αποτέλεσμα του Eurogroup, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι η ανακοίνωση της Πειραιώς «μάλλον είχε γραφτεί από χθες».
Συνεχίζοντας όμως το Μαξίμου ανέφερε: «Ενημερωθήκαμε επίσης για την ασθένεια του κ. Μητσοτάκη και την αναβολή της προγραμματισμένης ομιλίας του. Του ευχόμαστε περαστικά και περιμένουμε όταν αναρρώσει να ζητήσει εκ νέου εκλογές».
Ωπως έγινε γνωστό νωρίτερα από την ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης λόγω γρίπης η οποία τον ταλαιπωρεί το τελευταίο 24ωρο. Παρά την ίωση, ο πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να παραβρεθεί στην κηδεία του Βαγγέλη Μπασιάκου όπου εκφώνησε και τον επικήδειο λόγο. Μετά από αυτό, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευσε και ο γιατρός του συνέστησε 48ωρη ξεκούραση.
Ηθικόν δίδαγμα:
Πρώτον, "ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται" και προσπαθεί να βρει σωσίβιο στα πάντα, ακόμα και στην ασθένεια του αντιπάλου του.
Δεύτερον, ο κ. Μητσοτάκης την επόμενη φορά που θα αρρωστήσει αντί για το γιατρό θα πρέπει να πάρει άσεια ασθενείας από το... Μαξίμου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.