Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ι. Φωτήλας: «Οι εκλογές είναι απόλυτη αναγκαιότητα»

Πηγή: Thebest.gr
Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας, ο οποίος πρόσφατα εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του KONTRA channel «Χώρα Εν Καμίνω» με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, το βράδυ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2017.
Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα
απ’ όσα είπε ο κ. Φωτήλας
-              Ο κ. Γεωργιάδης έκανε μια απλή - «σπαρτιάτικη» - ερώτηση για τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους χωρίς κανένα υπονοούμενο και χωρίς να εμπλέξει την οικογένεια του Πρωθυπουργού. Η κυβέρνηση αντίθετα δε θέλησε να απαντήσει ξεκάθαρα. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι στη συνάντηση του κ. Τσίπρα με την Rothschild δεν παρευρέθησαν οι αρμόδιοι υπουργοί κ. κ. Τσακαλώτος και Κατρούγκαλος.
Εντυπωσιακή είναι επίσης η στάση του κ. Καμμένου που δεν προέβη σε κανένα σχόλιο για τη συγκεκριμένη συνάντηση, όταν στο πρόσφατο παρελθόν κατήγγειλε τη συγκεκριμένη επενδυτική τράπεζα.
-              Ο κ. Μητσοτάκης για προσωπικούς λόγους για κάποιο χρονικό διάστημα δεν υπέβαλε φορολογική δήλωση με τη σύζυγό του. Για το λόγο αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κυβέρνηση καθυστερεί την υποβολή των πόθεν έσχες, δεν φαίνονται τα δικά της οικονομικά στοιχεία στο πόθεν έσχες του.
-              Η αξιολόγηση δεν πρέπει να κλείσει με την υπάρχουσα κυβέρνηση που με την άθλια διαπραγμάτευση που έχει κάνει έχει οδηγήσει στο να μας ζητούνται όλο και περισσότερα μέτρα  που όντως μερικά είναι ακραία.
-              Πρέπει άμεσα να πάμε σε εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία έχει σχέδιο που μπορεί να γίνει αποδεκτό από τους εταίρους μας για μια καλύτερη συμφωνία για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.