Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Στόχος της ΝΔ να μετάσχουν περισσότερες γυναίκες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση


Στόχος της Νέας Δημοκρατίας  είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη  συμμετοχή των γυναικών στα δημοτικά και τα περιφερειακά συμβούλια καθώς έτσι μπορεί να βελτιωθεί ο τρόπος λειτουργίας και η αποτελεσματικότητα της αυτοδιοίκησης και να αποτελέσει το εργαλείο μετουσίωσης της τοπικής κοινωνίας σε μια κοινωνία ισότιμη και κοινωνικά δίκαιη.
Στο πλαίσιο της παραπάνω στρατηγικής
στόχευσης οι Γραμματείες Γυναικείων Θεμάτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας συνδιοργάνωσαν θεματικό σεμινάριο με θέμα “Γυναίκες και Τοπική Αυτοδιοίκηση”, στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων.
Η εκδήλωση απευθυνόταν σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου να τις ενθαρρύνει στην αιρετότητα, να τις ενισχύσει με σύγχρονη ενημέρωση και να καλλιεργήσει τις επικοινωνιακές δεξιότητές τους.
Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Γιώργος Πατούλης (πρόεδρος ΚΕΔΕ), Φωτεινή Βρύνα (επικεφαλής Γραφείου Ισότητας ΕΝΠΕ), Τάσος Γαϊτάνης (Γραμματέας Αυτοδιοίκησης ΝΔ) και Μαρία Συρεγγέλα (Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ).
Το σεμινάριο συντόνισε η δημοσιογράφος Αλεξία Τασούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.