Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή Κικίλια και Βρούτση η κοπή πίτας της ΝΔ Σύρου

ND PITA SYROS 21 Πηγή: naxostimes.gr
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με αθρόα προσέλευση φίλων, μελών και στελεχών του κόμματος πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ. Σύρου της Νέας Δημοκρατίας το Σάββατο, στο κέντρο διασκέδασης ΖΩΖΕΦΙΝΑ.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην υπουργοί Γιάννης Βρούτσης και Βασίλης
Κικίλιας, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, η Έπαρχος Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου, εκπρόσωποι πρώτου και δευτέρου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κ.Φοίβος Παρασκευόπουλος πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Αιγαίο και ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Φίλιππος Φόρτωμας. Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν επίσης αρκετά στελέχη της ΝΔ όχι μόνο της Σύρου αλλά και από άλλα νησιά των Κυκλάδων μεταξύ των οποίων οι πολιτευτές, Βιργινία Μπαιμπά, Κατερίνας Μονογυιού, Γιώργος Βακόνδιος και Γιώργος Χριστόπουλος.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, αντάλλαξαν ευχές με τους παρευρισκόμενους που τους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.
Ο «οικοδεσπότης» Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, με τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, τον Βουλευτή Α΄ Αθηνών, κ. Κικίλια, είπαν πως το 2017 πρέπει να φέρει την πολιτική αλλαγή που είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε για να ξεκινήσει επιτέλους ο δρόμος της ανόρθωσης και της ανάπτυξης και να σωθεί η πατρίδα μας.
Επίσης παρακίνησαν όλους να βρίσκονται σε εγρήγορση, ενόψει του ενδεχόμενου προκήρυξης πρόωρων εκλογών, καλώντας σε συστράτευση τα μέλη της δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ, όσους είχαν απομακρυνθεί από την παράταξη, αλλά και αυτούς που μέχρι σήμερα δεν έχουν πιστέψει στη ΝΔ.
Η εκδήλωση είχε έντονο πολιτικό χαρακτήρα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού κεντρικός ομιλητής και επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Βασίλης Κικίλιας οποίος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στην Σύρο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους, αλλά και με συγγενείς, κάτι που όπως είπε του έδωσε μεγάλη χαρά.
Αξιοσημείωτο ήταν πάντως το γεγονός που σχολιάστηκε θετικά και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ κ. Μπαρμπούνης η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ένα «στοίχημα» το οποίο κερδήθηκε βλέποντας την αίθουσα κατάμεστη, "κάτι που δεν τολμούν να κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα στις μέρες μας".
Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Κώστας Γαβιώτης, ο πρόεδρος της Τοπικής, Στάθης Μπαρμπούνης, η υπεύθυνη του Οργανωτικού, Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, καθώς επίσης και οι πολιτευτές Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.