Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Αντιδράσεις για τον τρόπο επιλογής στελεχών

ZagnaferisΠηγή: thraki.com.gr
Την ανησυχία του αλλά και την ενόχλησή του ( με καυστικά μάλιστα σχόλια)  εξέφρασε, με αφορμή δημοσίευμα Αθηναϊκού Τύπου αναφορικά με τα πρώτα ονόματα των στελεχών της ΝΔ (μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο υιός του Γιάννου Παπαντωνίου), ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης με ανάρτησή του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης και με…τίτλο «Αντί προλόγου».
Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση του κ. Ζαγναφέρη έχει ως εξής:

«Συμμετέχων από το 1976 στα δρώμενα της Νέας Δημοκρατίας και υπηρετώντας την σχεδόν από όλες τις θέσεις, κομματικές και μη, γνωρίζω πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία του κόμματος και τον τρόπο σκέψεως των στελεχών της. Πράγμα που κανείς δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει. Τελευταία έχει αναπτυχθεί μια έντονη φιλολογία περί του τρόπου επιλογής των νέων στελεχών είτε ως υποψηφίων βουλευτών είτε ως κυβερνητικών στελεχών αργότερα. Το πρώτο ερώτημα που τίθεται ποιοι είναι και πως έγινε η επιλογή των κρινοντων. Επειδή είναι ένα θέμα που πουλάει ως συνήθως τελικά όμως ο θησαυρός αποδεικνύεται άνθρακας.
Στην εποχή που ζούμε και με την εμπειρία των προηγούμενων ετών υπάρχουν έμπειρα και δοκιμασμένα στελέχη που μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την χώρα. Άλλωστε τα εμφανιζόμενα ως νέα και φορτωμένα με αμφιβόλου ποιότητος πιστοποιητικά σπουδών κάθε άλλο παρά εμπιστοσύνη και σιγουριά εμπνέουν.
Αυτά τα γράφω επειδή κυκλοφορούν διάφορα ονόματα υποψηφίων τα οποία μόνο γέλιο προκαλούν. Γνωρίζοντας πως πλασάρονται εφιστούμε την προσοχή στους ψηφοφόρους που έχουν την τελική επιλογή και επειδή ο λαός κυρίαρχος είναι αλάνθαστος όμως όχι να μην παρασυρθεί σε «πιασαρικες» επιλογές πριν είναι πολύ αργά. (Θα επανέλθουμε στο θέμα…)
Υ.Γ.: Άλλωστε από τέτοιες δεξαμενές σκέψης επελέγη υποψήφιος νομάρχης σε νομό της Κρήτης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006 με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας ο Κ.Ζουράρις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.