Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Ονόματα «έκπληξη» στα σεμινάρια της Ν.Δ. στον Βορρά



Πηγή: εφημερίδα "Δημοκρατία"
ΠΟΛΛΕΣ συμμετοχές αλλά και ομιλητές που δεν προέρχονται από τον χώρο της Ν.Δ. περιλαμβάνουν τα επιμορφωτικά σεμινάρια της Πολιτικής Ακαδημίας στελεχών της Ν.Δ., ο πρώτος κύκλος των οποίων αρχίζει από σήμερα
στα γραφεία της Διοικούσας της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης.
Ο χώρος παίρνει περίπου 70 στελέχη και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολύ περισσότεροι.
Όσον αφορά τους ομιλητές και το πρόγραμμα, εδώ υπάρχουν και εκπλήξεις.
Στα σεμινάρια θα διδάξουν οι πανεπιστημιακοί Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Σωτήρης Σέρμπος και Γιάννης Στεφανίδης (εξωτερική πολιτική και διεθνείς σχέσεις), για την οικονομία οι πανεπιστημιακοί Χάρρυ Παπαπανάγος, Παναγιώτης Γκλαβίνης και Τάσος Κωτσιόπουλος, ενώ θέματα πολιτικής στρατηγικής θα αναπτύξουν οι Νίκος Μαραντζίδης και Βασίλης Φεύγας.
Η έκπληξη έρχεται από τον ορισμό του Σάκη Μουμτζή στον τομέα της ιδεολογίας. Και αυτό γιατί ο δικηγόρος-συγγραφέας προέρχεται από τον χώρο της Κεντροαριστεράς (είχε διατελέσει παλιά μέλος του Ρήγα Φεραίου και του ΚΚΕ Εσωτερικού), ενώ εσχάτως έχει μιλήσει σε όλες ης εκδηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Πάντως, είχε τοποθετηθεί θετικά στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Διοικούσας, οι εισηγητές «δεν επιλέχτηκαν με βάση την κομματική τους ιδιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.