Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

"Γενέθλια" στον Τσίπρα ετοιμάζει ο Κυριάκος

Πηγή: newpost.gr- Του Τάσου Τσιφόρου
Να μην επιτρέψει στην κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει την επέτειο των δύο ετών από την νίκη στις εκλογές ως επικοινωνιακή αφορμή αλλά, αντιθέτως, να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία ώστε να αναδείξει όλες τις αρνητικές πτυχές της διετούς διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εμφανίζεται
αποφασισμένος ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έχει προγραμματίσει για σήμερα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ν.Δ. ενώ για την Τετάρτη, δύο ακριβώς χρόνια από τις εκλογές του 2015, ο Γραμματέας του κόμματος κ. Λ. Αυγενάκης έχει συγκαλέσει την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.
Το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής αναμένεται να αξιοποιήσει ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να κάνει τα δικά του «γενέθλια» στον Πρωθυπουργό. Και είναι βέβαιο πως τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάθε άλλο παρά φωτεινά θα είναι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από το Ναύπλιο, επεσήμανε ότι «ποτέ τα τελευταία 7 χρόνια, από τη στιγμή που η κρίση χτύπησε με βία την ελληνική κοινωνία, δεν ήταν πιο σκοτεινός ο ορίζοντας για “το σκάφος” της Ελλάδας».
Η κριτική Μητσοτάκη δεν θα περιοριστεί μόνον στην οικονομία και τη φορολογία αλλά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας από την υγεία και την παιδεία μέχρι τη δημόσια τάξη και το μεταναστευτικό.
Τελικός στόχος της παρέμβασης του κ. Μητσοτάκη – η οποία θα συνοδευτεί και με επικοινωνιακές πρωτοβουλίες στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και, κυρίως, στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – είναι να ενισχύσει την απήχηση της βασικής θέσης της Ν.Δ. ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμένει άλλο δέσμια μιας ανίκανης παρέας» και συνεπώς απαιτούνται εκλογές.
Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης – ενθαρρυμένος και από τις δημοσκοπήσεις αλλά και με στόχο να περιορίσει ενδεχόμενες απώλειες ψηφοφόρων προς την κεντροαριστερά – θα επιμείνει σε ένα σαφές δίλημμα καλώντας τους ψηφοφόρους να επιλέξουν, επί της ουσίας, Πρωθυπουργό. «Το δίλημμα των εκλογών είναι με τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ή με την κοινωνία. Με τον Τσίπρα ή με τη χώρα. Καθαρές κουβέντες», επεσήμανε με έμφαση ο κ. Μητσοτάκης από το Ναύπλιο, γνωρίζοντας, τελικά, ότι σε επίπεδο υποψήφιου Πρωθυπουργού το πραγματικό δίλημμα στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες είναι «Τσίπρας ή Μητσοτάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.