Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Πολιτικό φλερτ από Διαμαντοπούλου στον «γαλάζιο» Αντώνη Οικονόμου!




Πηγή: εφημερίδα Δημοκρατία

ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ γαμπρός (σε πολιτικό επίπεδο) αναδεικνύεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη ο «γαλάζιος» Αντώνης Οικονόμου, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα ανάπτυξης στη βόρεια Ελλάδα.
Τον γνωστό δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, που εδώ και χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Αντώνη
Σαμαρά, φαίνεται ότι φλερτάρει... η Άννα Διαμαντοπούλου!
Η πρώην υπουργός Παιδείας και ο πρώην γενικός γραμματέας Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης Σαμαρά γνωρίζονται προσωπικά εδώ και καιρό.
Έτσι στο παρασκήνιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η κυρία Διαμαντοπούλου (με τους πρώην υπουργούς Γιώργο Φλωρίδη και Γιάννη Ραγκούση) φούντωσαν οι φήμες ότι προσπαθεί να εντάξει τον νεοδημοκράτη δικηγόρο της πόλης στο νέο πολιτικό εγχείρημά της.
Ανάλογα με τις εξελίξεις, μάλιστα, το πολιτικό φλερτ προς τον κ. Οικονόμου φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει εδώ.
Η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στον χώρο του ΠΑΣΟΚ δυσχεραίνει την παραμονή του Ευάγγελου Βενιζέλου στον χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ενδεχόμενο Επομένως, εάν υπάρξει συνεργασία του κ. Βενιζέλου με την κίνηση των Διαμαντοπούλου - Ραγκούση - Φλωρίδη, τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσει κι αυτός να πείσει τον κ. Οικονόμου για αλλαγή πολιτικού στρατοπέδου.
Οι γνωρίζοντες το πολιτικό παρασκήνιο της πόλης θυμούνται, εξάλλου, ότι ο κ. Βενιζέλος ήταν παρών στον γάμο του κ. Οικονόμου (όπου μάλιστα είχε χορέψει με την κόρη του Ελβίρα έναν από τους πρώτους χορούς της δεξίωσης).
Ο κ. Οικονόμου, βεβαίως, δηλώνει πιστός στη Ν.Δ., στον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.