Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Δραστηριοποιείται και ο Στυλιανίδης- Υπερίσχυσε η λογική

Μια συνάντηση που σημαίνει πολλά για τη στάση των λεγομένων καραμανλικών έγινε στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στην οδό Πειραιώς.
Ο επισκέπτης του κ. Μητσοτάκη ήταν σαφώς διατεθειμένος να αφήσει πίσω τα παλιά και να κάνει μια νέα αρχή στη σχέση του με τον πρόεδρο της ΝΔ.
Ο λόγος για το τετ α τετ που είχαν  σε καλό κλίμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη. Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα δώσει τη μάχη στη Ροδόπη  προκειμένου να πάρει την κρίσιμη έδρα συμβάλλοντας στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του κ. Στυλιανίδη έπαιξε το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης είπε όχι στην επιστροφή του Ιλχάν Αχμέτ στη ΝΔ, με αποτέλεσμα ο βουλευτής από το Ποτάμι να οδηγηθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ολοκληρώνοντας (;) τον κύκλο των μεταπηδήσεών του στα ελληνικά κόμματα.
Ο κ. Μητσοτάκης είναι σαφές ότι επέλεξε τον κ. Στλιανίδη από τον κ. Ιλχάν και ο πρώην υπουργός φαίνεται να αναγνώρισαε αυτή τη στάση του προέδρου της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.