Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Να αποφεύγει τους δημόσιους χώρους, συνιστά στον κ. Τσίπρα η φρουρά του- Δηλώνει αδυναμία να τον προστατεύσει χωρίς την άσκηση βίας



Αδυναμία να τον προστατεύσει, χωρίς την άσκηση βίας,  δηλώνει πλέον η φρουρά του Αλέξη Τσίπρα, μετά το επεισόδιο που συνέβη στο Ίδρυμα Κακογιάννη, όπου πήγε να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Ομπίντα – Οι τελευταίες ώρες του Νίκου
Ζαχαριάδη», που ανεβάζει ο Γιώργος Κοτανίδης.
Θυμίζουμε ότι μόλις έγινε αντιληπτός από τους θεατές, πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να σφυρίζουν αποδοκιμαστικά και να του ζητούν να αποχωρήσει, ενώ απειλήθηκαν και επεισόδια.
Μετά το επεισόδιο η φρουρά του κ. Τσίπρα συνέστησε στο Γραφείο του να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις που δεν μπορεί να ελεγχθεί το κοινό που τις πλαισιώνει, καθώς ο άλλοτε δημοφιλής πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον το υπ’ αριθμόν ένα μισητό πρόσωπο στην Ελλάδα, λόγω των ψεμάτων που έχει πει στον λαό.
Η φρουρά του κ. Τσίπρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επισήμανε στο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού, ότι οι ίδιοι σε ανάλογες περιπτώσεις θα κάνουν το παν για να τον προστατεύσουν, όπως επιβάλλει το καθήκον τους, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν για τα επικοινωνιακά αποτελέσματα, αφού αν επαναληφθεί κάποιο ανάλογο περιστατικό θα είναι αναγκασμένοι να ασκήσουν βία για να προστατεύσουν τον κ. Τσίπρα, με ό,τι επιπτώσεις έχει αυτό για τη δημόσια εικόνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.