Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

«Που πήγαν τα λεφτά για τους πρόσφυγες κ. Μουζάλα;»

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 17 Ιανουαρίου, αιφνιδιαστική επίσκεψη στον προσφυγικό καταυλισμό (hot spot) Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.


Μετά τις εικόνες ντροπής που αντίκρισε, ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης καταρρέει - για ακόμη μια φορά - η διαβεβαίωση του αρμόδιου Υπουργού ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα του ξεχειμωνιάσματος των προσφύγων.

Οι συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής δεν περιποιούν καμία τιμή για μια πολιτισμένη χώρα που δηλώνει αποφασισμένη και έτοιμη να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες.

Δυστυχώς, ευρωπαϊκά κονδύλια φαίνεται ότι πηγαίνουν κάπου αλλού και όχι στον σκοπό για τον οποίο διατίθενται. Και δεν είναι άλλος από την αξιοπρεπή διαβίωση των χιλιάδων προσφύγων και των μικρών παιδιών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός πέραν από ψευδόμενοι είναι και έκθετοι. Επειδή διαχειρίστηκαν ως λάφυρο τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ας αφήσουν, επομένως, τις μεταθέσεις των ευθυνών και ας απαντήσουν ευθέως στο ερώτημα που θέτουμε: Που πήγαν τα λεφτά κύριε Μουζάλα;».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.