Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Το πήρε απόφαση ο Σάκης Ρουβάς- Δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει η πολιτική!!!

Φαίνεται ότι ο Σάκης Ρουβάς έχει πάρει σοβαρά το ενδεχόμενο ανάμειξής του στην πολιτική και δεν χάνει ευκαιρία να εμφανίζεται δημόσια, κάτι το οποίο απεύφευγε μέχρι τώρα.

Σε εκδηλώσεις λοιπόν που έγιναν στο Βόλο εν όψει της έλευσης των Χριστουγέννων ο Σάκης έδωσε
το παρών, αλλά δίπλα του εμφανίσθηκε η βολιώτισσα  πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής της ΝΔ Ζέττα Μακρή η οποία έβγαλε selfie με τον γνωστό τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα parapolitika.gr, σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν τον ενδιαφέρει η πολιτική και αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής, απάντησε συγκεκριμένα: "εννοείται με ενδιαφέρει η πολιτική και δεν το κρύβω".

Ρουβίτσες όλης της Ελλάδος ενωθείτε, λοιπόν για να πάει ο Σάκης στη Βουλή.
Φυσικά μιλάμε για... φιλελεύθερες ρουβίτσες που ψηφίζουν στη Β΄ Αθήνας. Γιατί αν ο Κυριάκος αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το "όπλο" που λέγεται Σάκης Ρουβάς, λογικό είναι να το χρησιμοποιήσει στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, που θα προσελκύσει περισσότερες ψήφους, στοιχείο κρίσιμο και χρήσιμο για την επίτευξξη αυυτοδυναμίας!

Πάντως η Ζάτα Μακρή κρατάει μια επιφύλαξη. Έτσι στη φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο δίπλα από την λέξη συνυποψήφιος έβαλε κι ένα ερωτηματικό.

«Η Φωτεινή με φωτογραφίζει ενώ βγάζω selfie με τον συνυποψήφιο(;) Σάκη Ρουβά!», έγραψε η κυρία Μακρή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.