Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ντόρα: Επικοινωνιακό παιχνίδι οι εξαγγελίες Τσίπρα

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτηρίζοντας επικοινωνιακά παιχνίδια τις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και για την κατάργηση του ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου.
«Ως σύγχρονος πατερούλης παίζει επικοινωνιακά τρικ στις πλάτες των Ελλήνων: πανικόβλητος πλειοδότησε στην παροχολογία. Κοροϊδεύετε τους συνταξιούχους»,
τόνισε η κ. Μπακογιάννη κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2017.
Η αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ έκανε λόγο για αντιφατική τακτική και αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις υπουργών και υποστήριξε ότι η πολιτική της κυβέρνησης με τους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, δεν προσελκύει κανέναν σοβαρό επενδυτή.
Ακόμα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έφερε την Ελλάδα στην 86η θέση σε ό,τι αφορά την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα και ότι «έκανε μια τρύπα στο νερό», με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ τονίζοντας ότι υπάρχει ο κίνδυνος να υποχρεωθεί η Ελλάδα α επιστρέψει κονδύλια ύψους 1 δισ. ευρώ αν μέχρι τον Δεκέμβριο δεν τα καλύψει.
«Στη ΝΔ δεν υποσχόμαστε μαγικές λύσεις. Ξέρουμε καλά τι λέμε για να μπει μπροστά η οικονομία. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ελληνικός λαός δε αντέχει άλλη κοροϊδία και η παραγωγική Ελλάδα σας ζητά να φύγετε μια ώρα γρηγορότερα», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/mpakogianni-epikinoniako-pechnidi-exangelies-tsipra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.