Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ: "Κρυφές συμφωνίες έχει κάνει ο Τσίπρας με τους δανειστές μας"

Πηγή: eleftheria.gr
"Τελειώνουμε με την Αριστερά για πάντα. Απατεών και θρασύς ο πρωθυπουργός της χώρας, προκαλεί τη νοημοσύνη όλων. Αυτοί που μας κυβερνούν είναι ένας θίασος. Ο πρωθυπουργός στρώνει το χαλί της απόδρασης και συγχρόνως υπονομεύει την Ελλάδα, φέρνοντας 4ο μνημόνιο.
Η Ελλάδα θα γίνει και πάλι μεγάλη, όταν έλθει στην
εξουσία η Νέα Δημοκρατία, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη". Αυτά τόνισε ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ και βουλευτής Αττικής του κόμματος κ. Μάκης Βορίδης που ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συνεστίαση που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Φαρσάλων στο "Κτήμα Χαμορούσου" στα Φάρσαλα.
 

Νωρίτερα, ο κ. Μάκης Βορίδης προερχόμενος από τη Λάρισα επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Φαρσάλων στο εμπορικό κέντρο της πόλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Χρ. Καπετάνο, τους βουλευτές κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, κ. Χρ. Κέλλα και άλλα στελέχη του κόμματος και έγινε δεκτός από την πρόεδρο κ. Μαργαρίτα Γκότη και άλλα τοπικά στελέχη.
* Η βραδινή εκδήλωση άρχισε με ομιλία της προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων κ. Μαργαρίτας Γκότη, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: "Τα Φάρσαλα στέλνουν μήνυμα νίκης, θα συνεχίσουμε να είμαστε μαχητές και θα στηρίξουμε τις προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη, με ενότητα και ομόνοια. Η επαρχία μας στηρίζεται στους αγρότες και η αγορά των Φαρσάλων στο αγροτικό εισόδημα.
Η Ν.Δ. είναι κλίμα προσφοράς στον τόπο μας και ο κόσμος της ανήκει στην κατηγορία εκείνων που έμαθαν να προσφέρουν στα δύσκολα που περνάει η χώρα μας. Η παράταξή μας αποτελείται από ανθρώπους που εμφορούνται από τις αρχές και τις αξίες της πατρίδας, της θρησκείας, της οικογένειας. Είμαστε το κόμμα που θα βγάλει και πάλι την Ελλάδα από τα αδιέξοδα.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της, καταδίκασε τον ελληνικό λαό στην οπισθοδρόμηση, γκρεμίζοντας ό,τι είχε πετύχει η Νέα Δημοκρατία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας οδηγεί και πάλι στην εξουσία, για την αναγέννηση της Ελλάδας".
* Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος στον χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την πόλη του ομηρικού Αχιλλέα, να βρίσκεται εδώ ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος έχει δώσει το δικό του στίγμα στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Η συγκέντρωσή μας παρά τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας είναι αρκετά μεγάλη. Δίνουμε καθημερινά τον αγώνα μας, για να γίνει και πάλι η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός της χώρας".

 

* Ο βουλευτής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος επισήμανε ότι "βρισκόμαστε στην απαρχή του τέλους για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Χαίρομαι για την παρουσία του Μάκη Βορίδη στη σημερινή συγκέντρωση. Οι παροχές
του πρωθυπουργού στους χαμηλοσυνταξιούχους δεν πρόκειται να τον σώσουν από την κατάρρευση. Οσο παραμένει τα δεινά μεγαλώνουν για τον τόπο και απομυθοποιεί την Αριστερά. Ο αγροτικός κόσμος τώρα καταλαβαίνει τι πρόσφερε η Ν.Δ. όταν ήταν κυβέρνηση και τι προσφέρουν αυτοί τώρα. Στον τομέα της Παιδείας και της Υγείας υπάρχει κατάρρευση. Υπάρχει παντού ανασφάλεια, βία και ανομία. Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα και η ΝΔ να έλθει πάλι στην κυβέρνηση για να βγούμε από τα αδιέξοδα".
* Ο βουλευτής κ. Χρ. Κέλλας τόνισε ότι "η σημερινή συγκέντρωση είναι η καλύτερη δημοσκόπηση που έγινε ποτέ. Από παντού έρχονται μηνύματα νίκης, αλλά και το τέλος της Αριστεράς. Η κυβέρνηση καταρρέει, πανικόβλητος ο πρωθυπουργός, μεγάλα τα αδιέξοδα. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την παράταξή μας. Εμείς θα αλλάξουμε σελίδα και θα κάνουμε και πάλι την Ελλάδα μεγαλύτερη".
* Ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε: "Καλώς ήλθες στη Θεσσαλία Μάκη Βορίδη. Στη Θεσσαλία των αγώνων και των έργων. Η πρόοδος και η ευημερία θα έλθει και πάλι με τη Ν.Δ. στην κυβέρνηση".
* Ο πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γιώργος Κωτσός ανέφερε ότι "δίνουμε το μήνυμα ότι θα νικήσουμε. Η Αριστερά οδηγεί στη μιζέρια. Η παρέα του Τσίπρα οδηγεί στην εξαθλίωση και εμείς στην ανάπτυξη. Πρέπει όλοι μας να δώσουμε μάχη για την απαλλαγή από την κυβέρνηση αυτή".

 


Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ


Ακολούθησε η ομιλία του βουλευτή Αττικής κ. Μάκη Βορίδη ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: "Το τελευταίο... επίτευγμα του Τσίπρα ήταν η εξαγγελία του για τη 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους και για την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου. Δεν μας λέει για τις κρυφές συμφωνίες που έχει κάνει με τους δανειστές, υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας για πολλά χρόνια. Από ποιον πήρε εξουσιοδότηση να το κάνει αυτό; Δεν θα τον συγχωρήσει ο ελληνικός λαός.
Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές, γιατί μόνο η Ν.Δ. μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει".
Κατόπιν, ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό τονίζοντας ότι "το 70% είναι παράνομοι μετανάστες και ότι η κυβέρνηση με την πολιτική της για ιδεολογικούς λόγους θέλει να "σκοτώσει" την ελληνική μας ταυτότητα". Μίλησε για την κατάρρευση της Παιδείας και της Υγείας και ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για την εγκληματικότητα αναφέροντας ότι "η κυβέρνηση προστατεύει τη βία και τους τραμπουκισμούς της ακροαριστεράς".
Για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι "είναι ένας θίασος προκαλεί τη νοημοσύνη όλων, καθημερινά, η κυβέρνηση διαλύει τη χώρα, δεν υπάρχουν επενδύσεις".
Για τη Ν.Δ. ο κ. Μάκης Βορίδης είπε ότι "πρέπει να γίνουν εκλογές, η Ν.Δ. πρέπει να τις κερδίσει για να μπορέσει η χώρα να σταθεί στα πόδια της. Η Ελλάδα θα γίνει και πάλι μεγάλη με τη Ν.Δ. στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό". Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά και έριξε βολές κατά του Γιώργου Παπανδρέου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "αυτός οδήγησε τη χώρα στο μνημόνιο, λέγοντας τότε ότι λεφτά υπάρχουν". Στη συνέχεια η κ. Μαργαρίτα Γκότη πρόσφερε στον κ. Μάκη Βορίδη μια εικόνα της Παναγίας Δεμερλιώτισσας και ακολούθησε γλέντι μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες, ενώ υπήρχε και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη πρώην βουλευτές, πολιτευτές, δήμαρχοι και στελέχη της Ν.Δ. από τα Φάρσαλα και γενικότερα από όλη τη Θεσσαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.