Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ο Τσιρώνης ανακάλυψε ότι οι εταίροι της Κυβέρνησης που λέγονται "θεσμοί" δρουν κατά της Ελλάδος- Σώπα βρε μεγάλε; Και σεις τι κάνετε;

Ομολογώ ότι μόλις άκουσα τον Παπαδημητρίου και την Αχτσιόγλου να κάνουν στροφή 180 μοιρών από όσα υποστήριζαν μέχρι προ τινός, ανησύχησα και σκέφτηκα "λες να σοβαρεύτηκε η κυβέρνηση". Μετά όμως άκουσα τον Ζουράρη να ομιλεί μερί κατοχής και σήμερα τον Τσιρώνη να λέει για την τρόικα (με την οποία συνεργάζεται η κυβέρνηση) που θέλει το
κακό της Ελλάδος, και ήλθα στα ίσια μου, καθώς διαπίστωσα και πάλι, ότι αυτοί δεν πρόκειται να σοβαρευτούν ποτέ. 'Εχουν το καραγκιοζιλίκι στο αίμα τους.
Τι είπε ο Τσιρώνης;

«Δεν έχει σημασία αν θα το πούμε Τρόικα, κουαρτέτο ή Θεσμοί. Σημασία έχει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν δουλεύουν για το καλό της Ελλάδας, είναι φανερό», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Είναι μια μάχη. Αυτοί δουλεύουν για τα συμφέροντα των χωρών τους ή και κάποια άλλα συμφέροντα», πρόσθεσε ο κ. Τσιρώνης και συμπλήρωσε: «Οσα πράγματα μας λένε διασφαλίζουν τις δικές τους χώρες. Εμείς παλεύουμε για τα συμφέροντα της χώρας μας».
 Σας είπα: Για να πάει ο Αλέξης σε εκλογές πρέπει να βρει "δράκους". Και ο κ. Τσιρώνης που είναι ξύπνιο παιδί, άρχισε να καλλιεργεί το έδαφος.
Βέβαια το ερώτημα παραμένει: Αφού δρουν σε βάρος της χώρας μας, εσείς που κυβερνάτε τη χώρα μας γιατί πέσατε στα "τέσσερα" (για να χρησιμοποιήσω έκφραση του σύντροφου Πάνου) και παρακαλάγατε για το 3ο μνημόνιο;
Μπορεί να είναι χαζή για κάποιους η απορία, αλλά απάντηση πειστική δεν δίνετε.
Και μη πείτε ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι, γιατί τουλάχιστον οι προηγούμενοι είχαν αρχίσει να συμμαζεύουν τα πράγματα και όταν έφυγαν κανείς δεν μιλούσε για 3ο μνημόνιο. Το 3ο μνημόνιο εσείς το φέρατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.