Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Βύρων, ο πρόεδρος της μιας μέρας!!!



Ο Βύρων Πολύδωρας ήταν κάποτε από τα αστέρια της φιλελεύθερης παράταξης.
Πιστός στις αρχές του ριζοσπαστικού φιλελεύθερισμού, μέσα στην κοινωνία και στα προβλήματά της. Μαχητής της παράταξης σε πέτρινα χρόνια.
Λίγο μποέμ τύπος, αλλά και φιλόσοφος και λάτρης
της ιστορίας.
Αγαπητός στον κόσμο. Ακόμα και σε εκείνους που δεν τον ψήφιζαν.
Στην πολιτική όμως όποιος δεν προχωράει μπροστά και στέκεται σε ένα σημείο βουλιάζει…
Ο Βύρων Πολύδωρας έμεινε εγκλωβισμένος στα «εγώ» του και στα στενά προσωπικά του συμφέροντα.
Τρανή απόδειξη ο διορισμός της κόρης του στη Βουλή, τη μια μέρα που ήταν Πρόεδρος μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012.
Εγωπαθής και μετά. Όταν δεν επελέγη εκ νέου για Πρόεδρος της Βουλής, κλείστηκε στο «εγώ» του. Το έκανε φρούριο και το υπερασπιζόταν με πάθος, αλλά δυστυχώς έτσι απομονωνόταν από φίλους, πολιτικούς και μη. Πέφτοντας από το ένα πολιτικό λάθος στο άλλο έφθασε στο σημείο να προτείνει συνεργασία ακόμα και με τη Χρυσή Αυγή!
Αποχώρησε από την πολιτική ύστερα από τη γραφική προσπάθεια να γίνει αρχηγός κόμματος, και ασκήτευε στον Χολαργό μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο και ο κ. Τσίπρας του πρότεινε να αναλάβει πρόεδρος του ΕΣΡ.
Η ανάσυρση από το… χρονοντούλαπο της ιστορίας χτύπησε κατακέφαλα τον Βύρωνα και άρχισε να βγάζει τα εσώψυχά του εναντίον των πρώην «συντρόφων» του που δεν τον αποδέχθηκαν ως πρόεδρο του ΕΣΡ.
Τελικά σε απ’ ευθείας τηλεοπτική σύνδεση ο κ. Βούτσης απέσυρε την υποψηφιότητα Πολύδωρα από πρόεδρο του ΕΣΡ, μία μέρα μετά την πρόταση που του υπέβαλε ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι πολιτικά, είναι ο... πρόεδρος της μιας μέρας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.