Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Σενάριο από τις επτά θανάσιμες πεθερές ο διασυρμός της Δικαιοσύνης από την ΑΥΓΗανή

Αυτές τις ημέρες με το μαύρο και τις άδειες των καναλιών εγώ έχω μουρλαθεί στις "Επτά θανάσιμες πεθερές"..
Και τώρα που έχει και αναδουλειά μήπως θα έπρεπε να πιάσω τη συγγραφή σεναρίων;
Κατά το "7 θανάσιμες πεθερές" πάντα, και ας πούμε ένα οποιοδήποτε επάγγελμα π.χ. δικαστής. Και εκεί που η μία από τις 7 θανάσιμες έχει τον γαμπρούλη για μουντρούχλο και λέει στην κορούλα της πού έχει μπλέξει και πού πήγε και τον βρήκε αντί να βρει κάποιον να την πηγαίνει και καμμιά βολτούλα και να είναι και λίγο κοινωνικός και να μη δουλεύει συνέχεια... της προκύπτει ο γαμπρός ο μουντρούχλος, γκομενιάρης!!! Και άντε να κάνεις καλά την κόρη που μαθαίνει από τις εφημερίδες ότι ο σύζυγος "δεν σηκώνω το κεφάλι" να
ξενοπηδάει!!! Δεν θα είναι εκπληκτικό σενάριο;

Από την άλλη μία από τις 7 θανάσιμες να είναι η πεθερά -ας πούμε-  μίας δικαστίνας που μαθαίνει την αυγή μέσα στη ζούγκλα της ζωής ότι η νυφούλα της που καμάρωνε και περηφανευόταν, μόνο υπόδειγμα ηθικής δεν είναι!!! Και άντε ο καθένας από τους δύο να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας!!!
Σκεφτείτε σκηνικά απείρου κάλους: Την κόρη να κλαίει, το γαμπρό να διαμαρτύρεται ότι δεν έχει κάνει κάτι, τα παιδιά να τα στέλνουν στη συνυφάδα, η δουλειά του γαμπρού να καταρρέει, οι πεθερές να έχουν αναλάβει δράση και να γίνεται της κακομοίρας!!!
Αλλά, ας μη το διακωμωδούμε, αυτά μονο στις "Επτά θανάσιμες πεθερές" γίνονται...
rigillis18.blogspot/Η Ρηγιλλίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.