Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά το SYRIZA CHANNEL έχουμε και το SYRIZA-AΠΕ.. - Ο ανταποκριτής του ΑΠΕ διαψεύδει ότι αυτός έστειλε το ρεπορτάζ για το perouka gate!!!

Image result for αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεωνΜετά το SYRIZA CHANNEL (την ΕΡΤ)  έχουμε και το SYRIZA-AΠΕ.. 
Το άλλοτε έγκυρο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει εξελιχθεί σε όργανο προπαγάνδας με μαέστρο τον καναλάρχη υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και εκτελεστικό όργανο τον διορισμένο από την
κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διευθυντή του ΑΠΕ Μιχάλη Ψύλλο.
 Επί των ημερών του αχτύπητου αυτού δίδυμου οι διαψεύσεις τηλεγραφημάτων του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων πέφτουν βροχή.. Η σημερινή ήταν και η πιο ηχηρή.. 
Ο Γιώργος Μηλιώνης, απεσταλμένος του ΑΠΕ στις ΗΠΑ, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν είναι ο συντάκτης του τηλεγραφήματος που μιλούσε για σύλληψη των ανταποκριτών του STAR και του ALPHA επειδή παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι με περούκες τον κ. Παππά.. 
Όντως το επίμαχο τηλεγράφημα πέρα από ψευδές, αφού οι δύο συντάκτες δεν συνελήφθησαν ποτέ, ήταν ανυπόγραφο. Ποιος ήταν ο συντάκτης; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…; 
Ο υπουργός καναλάρχης ενοχλήθηκε που τον «έπιασαν» να κάνει βόλτες στο Μανχάταν με τα λεφτά του κοσμάκη και «έδωσε» σαν κανονικός Αρτέμης Μάτσας τους δύο δημοσιογράφους στις αμερικανικές αρχές οι οποίες έκαναν διασταύρωση στοιχείων και that’s all. 
Στη συνέχεια ο υπουργός καναλάρχης είναι προφανές ότι έδωσε …εντολή στο ΑΠΕ να ανεβάσει τη είδηση όπως τον βόλευε.. 
Ο Γκέμπελς δάκρυζε από ζήλια εκείνη την ώρα από εκεί ψηλά.. 
Και στην Αθήνα «σταύρωναν» τους δύο νεαρούς ανταποκριτές… 
Και κάπως έτσι βγήκαν και οι περούκες και οι μάσκες… 
Τι κρίμα για το ΑΠΕ… 
Του Γαλάζιου Καρχαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.