Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ο τέως με τους τέως...- και στα Γιάννενα έδωσε το παρόν ο Σαμαράς

egkainia pol2Πηγή: epiruspost.gr

Δύο πρόεδροι της Δημοκρατίας, ο νυν και ο πρώην, υπό το χαμογελαστό βλέμμα ενός πρώην πρωθυπουργού... 
Μάλλον δεν υπήρχε προβεβλημένος πολιτικός που απουσίαζε από τα Γιάννινα αυτό το Σαββατοκύριακο... Και μαζί πολλοί τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι των Αθηνών, καλλιτέχνες αλλά και επιχειρηματίες...
Όλοι βέβαια για τα εγκαίνια του Μουσείου
Αργυροτεχνίας. Και μάλλον δεν υπήρξαν άλλα εγκαίνια που να έχουν φέρει περισσότερο κόσμο στην πόλη!
egkania pol1
Η δημόσια εμφάνιση του Κάρολου Παπούλια στην ιδιαίτερη πατρίδα του συγκέντρωσε τα περισσότερα φωτογραφικά φλας... Ο πρώην πρόεδρος, χαμογελαστός, είχε μια καλή κουβέντα για όλους, αποφεύγοντας όμως τα πολιτικά σχόλια...
Θερμή χειραψία με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, με τον Αρχιεπίσκοπο αλλά και με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν υπήρξε ούτε ένας από τους πολλούς παρόντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν έσπευσαν να χαιρετίσουν τον πρώην πρόεδρο του κόμματός τους ενώ ο κ. Σαμαράς είχε την ευκαιρία να δει και αρκετούς παλιούς του φίλους στα Γιάννινα.
Σταύρος Θεοδωράκης, Όλγα Γεροβασίλη, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Μανιάτης, Βασίλης Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Λίνα Μενδώνη, Νίκος Χατζηνικολάου, Θοδωρής Ρουσόπουλος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης και πολλοί, πολλοί άλλοι συν όλους τους Ηπειρώτες βουλευτές ήταν ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια!
egkainia pol3

egkainia pol4
egkainia pol5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.