Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Η ΑΥΓΗ δεν βάζει μυαλό- Επιτίθεται για Πύρρο Δήμα και στον Μητσοτάκη γιατί τα παιδιά τους πήγαν στο Κολλέγιο μαζί με το παιδί του Σαμαρά, τον οποίο κατηγορεί για καταστρατήγηση της... αριστείας!!!




Image result for κολλέγιο αθηνώνΓράφει σήμερα η ΑΥΓΗ, η οποία δεν εννοεί να καταλάβει πως έκανε λάθος σε ό,τι αφορά το ζήτημα της επίθεσης προς το πρόσωπο του Πύρρου Δήμα και επανέρχεται με πλάγιο τρόπο στο ζήτημα αυτό, καθιστώντας εμφανές πόσο την πείραξε η βαθιά ανθρώπινη στήριξη που προσέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσωπο του Ολυμπιονίκη:

"Στο σημείωμα υπεράσπισης του Πύρρου Δήμα, που έγινε διάλεξη για την αριστεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι γνώρισε από κοντά τον ολυμπιονίκη, καθώς τα παιδιά τους ήταν συμμαθητές στο ίδιο σχολείο. Δεν ανέφερε σε ποιο σχολείο, διότι έκρινε ότι δεν συνέφερε. Δεν συνέφερε να πει πως ήταν συμμαθητές στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών, Διότι εκεί την αριστεία την πήρε το ποτάμι. 
Εκεί πιάστηκε να αντιγράφει ο υιός Σαμαρά και αντί να τιμωρηθεί ο υιός, απολύθηκε η καθηγήτρια που τον έπιασε να αντιγράφει! Για τόσο μεγάλη αριστεία μιλάμε. Για αριστεία που με 50.000 δολάρια το χρόνο γίνεσαι δεκτός από τα αμερικανικά πανεπιστήμια αν είσαι παιδί διάσημου πολίτη μιας ξένης χώρας". 

Αλήθεια πόσο σοβαροί είναι αυτοί οι άνθρωποι που έγραψαν και δημοσίευσαν το παραπάνω σχόλιο;
Ακόμα κι έτσι να έγιναν τα πράγματα σε ό,τι αφορά τον κ. Σαμαρά, τι σχέση έχει «ο φάντης με το ρετσινόλαδο»;
Κι αν κάποιος από τους γονείς επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά  (αν και νομίζουμε παλαιότερα έχει δώσει εξηγήσει για το θέμα ο πρώην Πρωθυπουργός), πρέπει αυτό να ισχύει για όλους; Μόνο επί Γκέμπελς ίσχυε η συλλογική ευθύνη. Δεν νομίζει η «αυγούλα» ότι είναι επικίνδυνη η ατραπός την οποία βαδίζει;
Κι αν επιμένει ότι αυτές οι μέθοδοι ισχύουν στο Κολλέγιο Αθηνών, αλήθεια πού και από ποιους το πληροφορήθηκε; Μήπως από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά ο οποίος φοίτησε στον εν λόγω Κολλέγιο; Ή μήπως από τον ΓΓ του υπουργείου Εσωτερικών και πρώην Βουλευτή επικρατείας κ. Δημήτρη Τσουκαλά που στέλνει εκεί δύο από τα πέντε παιδιά του;
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.