Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Κρητική "τάπα" από τον Αυγενάκη στον Μιχελάκη!

Image result for αυγενάκης μιχελάκηςΣτη θέση του έβαλε τον πρώην υπουργό Γιάννη Μιχελάκη ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.
Κρητικός που δεν μασάει τα λόγια του ο Λευτέρης  ανέλαβε να απαντήσει στον Γιάννη Μιχελάκη,  με συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Νίκο Φιλιππίδη.

Γίνεται προσπάθεια από ασήμαντα πρόσωπα, μικρού μεγέθους πρόσωπα, να δημιουργήσουν προβλήματα στη ΝΔ, όπως σήμερα με το άρθρο του κ. Μιχελάκη στην Εφημερίδα των Συντακτών, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Λευτέρης Αυγενάκης.
“Βλέποντας τον αινιγματικό τίτλο του άρθρου (Ποιος είναι ο βάτραχος και ποιος ο σκορπιός στη Νέα Δημοκρατία) θυμήθηκα την ιστορική ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου: “Ποιός το είπε αυτό;” “Εγώ!”, … “Α, εσείς; Ε, τότε δεν πειράζει!’” τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης, κάνοντας λόγο για “ασήμαντα πρόσωπα, μικρού μεγέθους” που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μιχελάκης, πρόσωπο χωρίς κομματική ιστορία που αναδείχθηκε από τον κ. Σαμαρά, βλέπει πιθανόν το μέλλον του στη ΝΔ δυσοίωνο και προσπαθεί να αυτοπροβληθεί μέσω διαφόρων λεκτικών υπερβολών και διαφοροποιήσεων από την ηγεσία της ΝΔ, ώστε να ανέβουν οι "μετοχές" του στο χρηματιστήριο της... ευρύτερης Δεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.