Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Κουμουτσάκος: Δεν υπάρχουν καραμανλικοί και μητσοτακικοί- θλιβερές αστειότητες τα περί διαίρεσης της ΝΔ

Θλιβερές αστειότητες χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τα περί διαίρεσης της ΝΔ με αφομή το ζήτημα της ΕΛΣΤΑΤ, τονίζοντας ότι η ΝΔ είναι απόλυτα συμπαγής και ότι δεν υπάρχουν καραμανλικοί και μητσοτακικοί.
Ο κ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM σχολιάζοντας το άρθρο του πρώην υπουργού της Ν.Δ., Γιάννη Μιχελάκη, είπε «η ΝΔ είναι απόλυτα συμπαγής και έχει αυτή τη
στιγμή μία μοναδική συσπείρωση. Η ΝΔ είναι σφιχτή γροθιά. Δεν υπάρχουν καραμανλικοί και μητσοτακικοί... Αυτά είναι ανοησίες, ουδείς Νεοδημοκράτης ασχολείται με θλιβερές αστειότητες». Στην ερώτηση εάν θλιβερή αστειότητα είναι ο κ. Μιχελάκης είπε: «Κανείς δεν απασχολείται με τέτοιου είδους σενάρια περί εσωτερικών προβλημάτων στη ΝΔ».
Στο μεταξύ, για άθλια προπαγανδιστική τακτική κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην αντίδρασή του για τις καταγγελίες περί ελονοσίας. Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα FM, είπε πως «όποτε τα γεγονότα δεν τους αρέσουν, πετάνε χαρακτηρισμούς ακραίους, υπονομεύουν με κάθε τρόπο τους φορείς που τους κάνουν την κριτική... Είναι μία άθλια τακτική προπαγάνδας».
Συμπλήρωσε δε πως «ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έκανε μία ανακοίνωση. Βλέπαμε μία αφωνία από τον αρμόδιο Υπουργό και την ίδια ώρα βλέπαμε τον Ιατρικό Σύλλογο να ζητάει μία παραίτηση. Για εμάς αυτό είναι μία ζοφερή εικόνα για τη χώρα. Και αυτό στηλιτεύουμε. Τι άλλο οφείλει να κάνει μία υπεύθυνη αντιπολίτευση, από το να κρούσει τον κώδωνα και να πει απαντήστε, κλείστε το θέμα, μιλήστε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.