Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Να πατέρας, να μάλαμα!!!- Τι δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης για τη σύλληψη του γιού του από την αστυνομία

Ο λαός λέει "κατά μάνα κατά κύρη, κάνανε και γιο ζαφείρι".
Η ρήση ταιριάζει "γάντι" στον Πάνο Σκουρλέτη, αυτού που η σύζυγος κυρία Λαιμού κυκλοφορεί με πόρσε και ο γιός συνελήφθη ως αντιεξουσιαστής, γιατί χθες ο εν λόγω υπουργός ως πατέρας δήλωσε υπερήφανος για το... καμάρι του και για τη σύλληψή του. Όχι τη βιολογική, αλλά από την ΕΛΑΣ.
Συγκεκριμένα, υπερήφανος για την αντιναζιστική συμπεριφορά του γιου του, που συνελήφθη κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, δηλώνει ο Πάνος Σκουρλέτης.

Χαρακτηριστικά ο υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, δήλωσε: «Είμαι βαθιά υπερήφανος για την αντιναζιστική κι αντιφασιστική συνείδηση του γιου μου». 
Αφομή της δήλωσης ήταν αναφορά της Χρυσής Αυγής σχετικά με το θέμα της σύλληψης του 21χρονου Βασίλη Σκουρλέτη κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης στα γραφεία της ΧΑ στο Μαρούσι.
Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε πως δεν είχε αναφερθεί στο περιστατικό τις προηγούμενες μέρες από σεβασμό, αν και υποστήριξε πως όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
 Ας θυμηθούμε όμως τι έγινε: Το απόγευμα της Τετάρτης, ομάδα νεαρών ξεκίνησε από εγκαταλελειμμένο κτίριο στο οποίο έχουν κάνει κατάληψη άτομα που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, μέλη της οποίας μοίραζαν φυλλάδια.
Οι νεαροί συγκρούστηκαν με αστυνομικούς οι οποίοι προχώρησαν και σε τέσσερις συλλήψεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που κατά περίεργο τρόπο δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο 21χρονος γιος του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη.
Σε βάρος των νεαρών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο γιος του υπουργού σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια. Οδηγήθηκαν Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, με την παρουσία αλληλέγγυων, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου 2016....
Δηλαδή το καμάρι του ξεκίνησε από το κτίριο που το έχουν καταλάβει στο Μαρούσι για να τσακωθεί με τους χρυσαυγίτες που μοίραζαν φυλλάδια και συνεκρούσθησαν με τους αστυνομικούς.
Υπερήφανος πατέρας ο ένας που τελειώνει το παιδί του τη σχολή του, υπερήφανος πατέρας και ο άλλος που συγκρούεται με την αστυνομία ο γιόκας του...

Τι το σκέφτεσθε;
Έτσι είναι. Όταν έχεις γεμάτο το στομάχι τότε τρέχεις στις διαδηλώσεις. Διαφορετικά τρέχεις να βγάλεις κανένα μεροκάματο για να θρέψεις την οικογένειά σου.

rigillis18.blogspot/ Η Ρηγιλλίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.