Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Οι αυταπάτες του κ, Τσίπρα και το "ψιλό γαζί" δούλεμα στον ελληνικό λαό!

Φρικτά αμετανόητος ή ένας άνθρωπος που δεν έχει επίγνωση του τι έχει πράξει;
ο λόγος για τον κ. Τσίπρα ο οποίος στο πλαίσιο της συνέντευξης του στον ΣΚΑΙ,ερωτήθηκε από τον Αλέξη Παπαχελά, για το αν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες για τις προσδοκίες που δημιούργησε όσο ήταν στην αντιπολίτευση.

Ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που μας στήριξαν, είχαν επίγνωση ότι θα δώσουμε μια μάχη και προφανώς θα καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό και πολλές από τις δεσμεύσεις μας δεν θα μπορέσουμε να τις υλοποιήσουμε».
«Αυτό που επιθυμούσαν ουσιαστικά όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν να διεκδικήσει η Ελλάδα το δίκιο της στην Ευρώπη» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας και επεσήμανε ότι «αυτό ακριβώς και κάναμε».
Ο πρωθυπουργός αποφεύγοντας να απαντήσει επί της ουσίας είπε: «σωστά εκτιμήσαμε την λάθος πορεία που έχει πάρει η Ευρώπη, αλλά ίσως δεν εκτιμήσαμε σωστά ότι η δική μας αποφασιστικότητα δεν θα ειχε αποτέλεσμα».

Με λίγα λόγια ο κ. Τσίπρας μας είπε ότι δεν φταίει αυτός αν τον πίστεψαν οι Έλληνες ή ακόμη χειρότερα  ότι ήξεραν ότι τους έλεγε ψέματα όταν τον ψήφιζαν και συνεπώς δεν τους έχει εξαπατήσει. Άρα αφού ήξεραν από πριν ότι τους έλεγε ψέματα και είχαν επίγνωση ότι θα υπάρξει συμβιβασμός και όσα έλεγε ήταν ψευτονταϊλίκια,  δεν υπάρχει λόγος συγγνώμης και φυσικά δεν νιώθει και ο ίδιος άσχημα...
Μας λέει ακόμα ότι δεν εκτίμησε σωστά (δηλαδή πάλι είχε αυταπάτες) ότι η δική του αποφασιστικότητα δεν θα είχε αποτέλεσμα.
Δυστυχώς όμως κ. Τσίπρα και πάλι κάνετε λάθος. Είχε αποτέλεσμα και μάλιστα μεγάλο, αλλά σε βάρος του ελληνικού λαού, ο οποίος τώρα πληρώνει τους δικούς σας τσαρλατανισμούς.
Προφανώς ο κ. Τσίπρας, ο οποίος έγινε πρωθυπουργός χωρίς να έχει ψηθεί στη ζωή, παρά μόνο στις καταλήψεις και στα κομματικά γραφεία, εκτιμά ότι με ένα "γράψε λάθος", λύνεται το πρόβλημα. Δυστυχώς όμως γι' αυτόν και πάλι αυταπατάται. Και θα το καταλάβει στις προσεχείς εκλογές. 
Νισάφι πια το "ψιλό γαζί" δούλεμα στο λαό!
 
rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.