Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ο Κυριάκος αποκατέστησε... φωτογραφικώς, τον Βαγγέλη!

Μια σημαντική λεπτομέρεια για την πρόοδο στις σχέσεις Κυριάκου Μητσοτάκη και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η οποία προηγήθηκε της ανακοίνωσης για συνάντηση των δύο ανδρών.
Η λεπτομέρεια καταγράφεται από τηνεφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ και νομίζουμε ότι είναι σημαντική.
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις πληροφορήθηκε ότι στην αίθουσα Τύπου
του κόμματος στο ισόγειο, όπου βρίσκονται τα πορτρέτα όλων όσοι έχουν χρηματίσει πρόεδροι στην κεντροδεξιά παράταξη, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Γεώργιο Ράλλη, τον Ευάγγελο Αβέρωφ κ.λπ., δεν είχε αναρτηθεί, λόγω παράλειψης κατώτερων κομματικών στελεχών, η φωτογραφία του κ. Μεϊμαράκη, έδωσε εντολή, σύμφωνα με παραπολιτικό σχόλιο του σημερινού Ελεύθερου Τύπου, αυτό να γίνει αμέσως.
Μάλιστα, όπως τόνιζαν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η εικόνα του έπρεπε να βρίσκεται εκεί, δεδομένου ότι πρόκειται για πρώην πρόεδρο που πήρα πάνω του το κόμμα σε μια εκλογική διαδικασία.
Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης είχε ενοχληθεί από το γεγονός ότι δεν είχε αναρτηθεί στο "πάνθεον" των αρχηγών η δική του φωτογραφία.
Ωστόσο είναι σαφές ότι δεν έφταιγε γι' αυτό ο κ. Μητσοτάκης, αφού ο ίδιος έδωσε εντολή, μόλις το αντελήφθη, να αποκατασταθεί η τάξη!

rigillis18.blogspot/ N. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.