Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Μικροψυχία ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος Σαμαρά- Το υπουργείο Πολιτισμού μόνο πολιτικό πολιτισμό δεν έχει!

Ενα χουνέρι σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, επεφύλασσε το υπουργείο Πολιτισμού, γεγονός που δείνει και την μικροψυχία της πολιτικής ηγεσίας του.

Ενώ ο Δήμος Τριφυλίας στη μεσσηνία,  είχε αποφασίσει να τιμήσει τον πρώην πρωθυπουργό για την προσφορά του στον τόπο του κατά τη διάρκεια των θυρανοιξίων του Ναού της Μεταμόρφωσης του
Σωτήρος στους Χριστιάνους, λόγω της γκρίνιας των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων φορέων, που διέκριναν προσπάθεια «καπελώματος» της εκδήλωσης, το υπουργείο Πολιτισμού, που ήταν υπεύθυνο για αυτήν, απέκλεισε τον κ. Σαμαρά!!!
 Έτσι, η βράβευση του βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργού από τον δήμο έγινε κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε η δημοτική Αρχή στους επισήμους.
Αυτά πρέπει να γίνονται γνωστά για να μη μας το παίζουν και δημοκρατικοί οι ΣΥΡΙΖΑίοι... Γιατί στην πραγματική δημοκρατία η έννοια της μικροψυχίας στον αντίπαλο, ειδικά όταν αυτός είναι "πρώην" δεν υπάρχει.
Αλλά θα μου πείτε ψάχνει κανείς πολιτικό πολιτισμό στον ΣΥΡΙΖΑ; Πολιτικός πολιτισμός δεν υπάρχει ούτε στο υπουργείο Πολιτισμού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.