Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Από τη λύπη στη χαρά η οικογένεια του βουλευτή Νικολόπουλου: Ο γιος του Γιάννης, πέρασε στη Νομική (ΦΩΤΟ)


Από τη λύπη στη χαρά η οικογένεια του βουλευτή Νικολόπουλου: Ο γιος του Γιάννης, πέρασε στη Νομική (ΦΩΤΟ) - Κεντρική ΕικόναΠηγή:parapolitika.gr-Του Γιώργου Σαρρή
Το δράμα της οικογένειας του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου είναι αναμφισβήτητα ανυπέρβλητο μετά τον αδόκητο χαμό της 16χρονης κόρης τους Νίκης πριν από μερικές ημέρες. Ωστόσο η ζωή είναι έτσι πλασμένη, που από τη λύπη περνάς έστω και συγκρατημένα στη χαρά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το χαμόγελο επανήλθε στο πρόσωπο του γνωστού πολιτικού όταν έμαθε ότι ο δευτερότοκος γιος του Γιάννης έγραψε τόσο καλά στις εξετάσεις, που πέρασε με επιτυχία και δη από τους πρώτους στη Νομική Σχολή Αθηνών.
Από τη στιγμή που έμαθε το χαρμόσυνο νέο, ο μικρός αφιέρωσε την επιτυχία στο μικρό του… άγγελο, στην αδελφούλα του Νίκη.

«Η Νίκη κρατούσε γερά στη μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου μέχρι να δώσω το τελευταίο μάθημα στο οποίο έγραψα 19,5» δηλώνει συγκινημένος. Η άτυχη κοπέλα είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς και εκείνος προσπαθούσε να είναι δίπλα της και παράλληλα να συγκεντρώσει το μυαλό του ώστε να δώσει εξετάσεις. Αν μη τι άλλο η Νομική είναι μια απαιτητική σχολή. Αλλά είναι αυτή που επιζητούσε! Και ήθελε να πετύχει!
Η μητέρα του Τασία Μανωλοπούλου έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο Facebook μετά την είδηση της εισαγωγής του γιου της Γιάννη στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα: «Ναι! Ναι! Σήμερα χαμογελάσαμε»! Ακολούθως αναφέρθηκε μέσω του ολιγόλογου μηνύματός της, στους υποψήφιους που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις αλλά δεν τα κατάφεραν. «Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Ακόμα κι αν δεν κατάφεραν αυτό που ακριβώς ήθελαν, να θυμούνται: Πάντα για κάποιο λόγο γίνονται όλα!» έγραψε.
Ο βουλευτής αυτές τις ώρες προσπαθεί να διαχειριστεί τις ανατροπές που έχουν επέλθει στο σπίτι, στηρίζοντας και τα τρία παιδιά του με όποιο τρόπο μπορεί, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο σπουδών.
Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο κ. Νικολόπουλος έχει πανεπιστημιακή μόρφωση, έχοντας σπουδάσει στο Πάντειο πολιτικές επιστήμες και ακολούθως κοινωνική θεολογία στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς επίσης και στην Ανωτέρα Σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων (ΑΣΣΕ). Οπότε αντιλαμβάνεται πλήρως πόσο σημαντική ήταν η επιτυχία του γιου του και ιδίως κάτω από τόσο δυσμενείς συνθήκες σας αυτές που βίωσε πριν από λίγες ημέρες σύσσωμη η οικογένεια Νικολόπουλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.