Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ): Δεν πήρα χαμπάρι τι ψήφισα για τις offshore



Συγγνώμη για το γεγονός ότι «δεν πήρε χαμπάρι» -όπως είπε χαρακτηριστικά- τη διάταξη για τη συμμετοχή υπουργών σε off shore εταιρείες και την ψήφισε ζήτησε μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90,1» και την εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ταυτόχρονα ο κ. Παπαχριστόπουλος ζήτησε την απόσυρση της εν λόγω διάταξης.



«Κάνω την αυτοκριτική μου δημόσια. Δεν το πήρα χαμπάρι» είπε συμπληρώνοντας πως «θα έπρεπε η κυβέρνηση να είχε αντιταχθεί από την αρχή στο ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί αυτή η διάταξη στο πολυνομοσχέδιο. Δεν είχε κανένα λόγο να κρυφτεί και μην έχει αναδείξει αυτό το θέμα».

Τώρα, γιατρέ μου να ακούσεις και μια συμβουλή από κάποιον που είναι παλιός στο κουρμπέτι. Κράτα και μια «πισινή» όταν λες ότι η κυβέρνηση δεν είχε κανένα λόγο να περάσει το συγκεκριμένο θέμα γιατί αν όντως δεν είχε κανένα λόγο, θα είχε άμεσα αποσύρει τη συγκεκριμένη διάταξη.

Αλλά επειδή η πολιτική είναι έργα και όχι λόγια περιμένουμε να δούμε τι και ποιες πρωτοβουλίες θα λάβει το κόμμα στο οποίο είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ώστε να μην βρει εφαρμογή, και με το νόμο, η ρήση Βουλγαράκη «το νόμιμο είναι και ηθικό»

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.