Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Απίστευτο το σκάνδαλο με τις off shore που μπορούν να μετέχουν υπουργοί και βουλευτές, που πέρασε "κάτω από τη μύτη" 147 βουλευτών της αντιπολίτευσης- Θα μας "δέσουν" και δεν θα το έχουν πάρει χαμπάρι!!!

Διαβάζουμε ότι η διάταξη  η οποία επιτρέπει την δημιουργία off Shore  σε υπουργούς και βουλευτές, ανατρέποντας παλαιότερη νομοθεσία,  και η οποία έχει προκαλέσει την οργή των κομμάτων της αντιπολίτευσης, περιλαμβάνεται στο άρθρο 178 του πολυνομοσχεδίου που ψηφίσθηκε στη Βουλή πριν από μια εμβδομάδα.
Αν είναι έτσι τί έκαναν 147 βουλευτές της αντιπολίτευσης;
Τι διάβαζαν;

Μα, θα μου πείτε ήταν 7.500 σελίδες το νομοσχέδιο.
Ναι τόσο ήταν, αλλά ο κορμός των άρθρων δεν ξεπερνούσε τις 350.
Κι έπειτα, το γεγοβνός ότι η κυβέρνηση έφερε ένα τόσο πολυσέλιδο νομοθέτημα δεν τους παραξένεψε;
Το νομοσχέδιο δεν μπορούσε να σπάσει σε κομμάτια και να ελεγχθεί αναλόγως από τις διάφορες ομάδες εργασίας που διαθέτουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης;
Και καλά στα άλλα κόμματα. Η ΝΔ που διαθέτει και παλαιούς βουλευτές που ξέρουν από περίεργες κοινοβουλευτικές διαδικασίες δεν πονηρεύτηκε; Ή οι παλιοί είναι μόνο για την πρώτη θέση των παρελάσεων και των επετειακών εκδηλώσεων;
Μήπως κάποια πράγματα από τον  τρόπο λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος πρέπει να τα ξαναδούμε;
Τουλάχιστον να μη ξαναπαρατηρηθεί το φαινόμενο μια εφημερίδα (το Πρώτο Θέμα) να αποκαλύπτει το μέγα αυτό σκάνδαλο και το σύνολο των βουλευτών της αντιπολίτευσης να φωνάζουτν εκ των υστέρων ως μωραί παρθένες!
 Ελπίζουμε αν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αποφασίσει να μας δέσει χειροπόδαρα, ή να αποφασίσει να.... καταργήσει την αντιπολίτευση να το πάρουν χαμπάρι!!!
rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.