Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δίνει το έναυσμα για την αντεπίθεση της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δίνει το έναυσμα για την αντεπίθεση της ΝΔ - Κεντρική ΕικόναΠηγή: parapolitika.gr
Το έναυσμα για την αντεπίθεση της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το πρωί.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές σε βουλευτές και στελέχη για τη γραμμή που θα ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής απέναντι στην κυβέρνηση αλλά κυρίως στα θέματα των αποφάσεων του Eurgroup αλλά και του
χρέους. Οι τρεις αστερίσκοι που υπάρχουν για την ελληνική κυβέρνηση και κρύβουν νέες διαπραγματεύσεις και ενδεχόμενη λήψη νέων μέτρων αναμένεται να αποτελέσει τη δύναμη πυρός της αντιπολίτευσης καθώς η λήψη μέτρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα από δυσνόητες αναλύσεις για το χρέος και το τι προβλέπει η συμφωνία για τη βραχυπρόθεσμη, τη μεσοπρόθεσμη και την μακροπρόθεσμη ελάφρυνσή του.
Η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής θα αποτελέσει ουσιαστικά ένα νέοι ξεκίνημα για την αντιπολιτευτική στρατηγική της αντιπολίτευσης καθώς δεν υπάρχει πλέον κάποιο βραχυπρόθεσμο σημείο αναφορας για να περιστραφεί η ρητορική του κόμματος.
Εκτελεστική γραμματεία

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του parapolitika.gr τα μέλη της Ε.Γ που  είναι το ανώτερο καθοδηγητικό και εκτελεστικό Όργανο του Κόμματος μεταξύ δύο συνεδριάσεων της Πολιτικής Επιτροπής είναι:
Οι 4 βουλευτές:
-Γιώργος Βλάχος
-Γιάννης Τραγάκης
-Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
-Μαρία Σπυράκη
Οι 4 μη κοινοβουλευτικοί:
-Σάκης Ιωαννίδης
-Κώστας Κόλλιας
-Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
-Δήμητρα Λυγούρα
Και ex officio
O πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης
Οι δύο αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης
ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Παπαθανάσης
και ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.