Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Γαλάζια ψηφοφορία με μηνύματα



Δεν είχε εκπλήξεις η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας, είχε όμως πολιτικό ενδιαφέρον, οσον αφορά τα τέσσερα μη κοινοβουλευτικά μέλη.
Πρώτος ήλθε ο Σάκης Ιωάννίδης με 118 ψήφους ο οποίος είχε τη στήριξη των καραμανλικών αλλά και της Ντόρας Μπακογιάννη. Δεύτερος με 95 ψήφους ήλθε ο Στεφ. Σταμούλης ο οποίος παραμένει στενός συνεργάτης του αντιπροέδρου Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος βάζει ανθρώπους στο κόμμα όπου μπορεί
και αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Τρίτος ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με 94 ψήφους και τελευταία η Δήμητρα Λυγούρα η οποία ηλθε από το …πουθενά και βγήκε. Λεπτομέρεια, όχι ασήμαντη. Η κυρία Λυγούρα είναι στενή συνεργάτιδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Επιπλέον από αυτή τη συνεδρίάση ξεχωρίσαμε και τη αιρετική παρέμβαση του Φ. Ταυρή ο οποίος ευθέως αντιτάχθηκε στο φλερτ της ΝΔ με το Ποτάμι και τις λοιπές φιλελεύθερες δυνάμεις (Μάνος-Σκυλακάκης)

1 σχόλιο:

  1. Σοβαρά τώρα βγήκε 1ος ο Ιωαννίδη που κατηγορούσε τον Μητσοτάκη για αντικαταστατικές διαδικασίες;Έτσι δεν κάνουμε τίποτα παιδιά.Δυστυχώς φαίνεται ότι το κόμμα δεν τον ελέγχει ο Κυριάκος και οδεύουμε προς διάσπαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.