Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

"Ξύνισε" η σούπα κ. Παπαμιμίκο και μάγειρας ήσουν εσύ!

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είναι γεγονός ότι έφτασε σε υψηλά αξιώματα στη ΝΔ δίχως να ανήκει σε κάποιο πολιτικό "τζάκι".
Αυτό άλλωστε είναι και το βασικό του επιχείρημα σε συνέντευξη - απολογισμό της θητείας του, που δίνει στην εφημερίδα "Παραπολιτικά".
Ωστόσο καλό είναι να θυμάται πως κανένας από τους προέδρους της ΟΝΝΕΔ δεν ανήκε σε κάποιο πολιτικό τζάκι. Και στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής βρέθηκε επειδή ο κ. Σαμαρά ήθελε κάποιον του... αναστήματος Παπαμιμίκου που δεν θα του έλεγε ποτέ όχι.

Στη συνέντευξή του ο κ. Παπαμιμίκος αφήνει αιχμές για άτομα του περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη, φωτογραφίζει παρασκήνιο παζαριού, που οδήγησε όπως υποστηρίζει τελικά στη σκληρή σύγκρουση της ΟΝΝΕΔ, και επιχειρεί να εξηγήσει τις ευαίσθητες ισορροπίες που κατάφερε να τηρήσει, αν και ήρθε σε σύγκρουση με πρόσωπα και καταστάσεις.
“Κατάλαβα σχετικά γρήγορα ότι ήθελαν να με τελειώσουν, γιατί τους χαλούσα τη σούπα, αλλά δεν το έβαλα κάτω”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, αναφερόμενος στο ξεκίνημα της διαδρομής του στο αξίωμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Τώρα βέβαια για ποιά "σούπα" μιλά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο κ. Παπαμιμίκος όταν ξεκίνησε είχε την αμέριστη στήριξη του κ. Σαμαρά , κι εξηγήσαμε το λόγο, αλλά τη "σούπα" επί Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη, ο ίδιος την "ξύνισε" με τις άστοχες ενέργειές του, όπως η μη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών το Νοέμβρη ή η προσπάθειά του να ελέγξει την ΟΝΝΕΔ όταν δεν εξελέγει ο αρχηγός της αρεσκείας του στη ΝΔ
Ας τα αφήσει λοιπόν αυτά και ας βοηθήσει -αν αγαπά την παράταξη - να επουλωθούν οι πληγές που και με δική του ευθύνη άνοιξαν.

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.