Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Κραυγή αγωνίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Η Ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα έκρηξης

Πρωτόγνωρη και ασυνήθιστη η παρέμβαση, κραυγή αγωνίας, του Προέδρου της Δημοκρατίας για την κατάσταση που επικτρατεί στη χώρα. 
Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν κρύβει την ανησυχία του για τις αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας, που δείχνει να μην αντέχει κάτω από την ασφυκτική πίεση των νέων μέτρων.
 
Όπως αποκαλύπτει η Real News ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αγωνία του μιλώντας σε στενούς συνεργάτες, υποστηρίζοντας ότι «η ελληνική κοινωνία βρίσκεται στα πρόθυρα έκρηξης».
“Οι θυσίες του ελληνικού λαού είναι ήδη τεράστιες και η κοινωνία μας βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση” τόνισε επίσης ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος επεσήμανε επίσης: “Για την αποτυχία των μνημονιακών προγραμμάτων φέρουν μεγάλη ευθύνη και εκείνοι οι οποίοι τα σχεδίασαν”.
 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέστησε ακόμη σαφές: “Ας μη διανοηθεί κανείς, εντός Ε.Ε ή εκτός (π.χ. Τουρκία), ότι η Ελλάδα θα εκχωρήσει, με αφορμή την κρίση, έστω και στο ελάχιστο την εθνική της κυριαρχία”.
Πολλοί, πάντως, συνδέουν την διαρροή από την Προεδρία της Δημοκρατίας με τις αναφορές στο πρόσωπο του κ. Παυλόπουλου που γίνονται τελευταία από πολιτικούς, άλλοι προσβλέποντας να "βάλει φρένο" στην ασυδοσία του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι, όπως το πράττει συνεχώς ο Ανδρέας Λοβέρδος, επισημαίνοντας τις ευθύνες του, όταν αποδέχεται να υπογράφει νόμους όπως αυτός για τις τηλεοπτικές άδειες που κατά την άποψη της πλειονότητας των συνταγματολόγων θα καταπέσει στα δικαστήρια.
rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.