Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τώρα το θυμήθηκαν;.Μέλος του Συριζα Αχαΐας ζητά "να μην επιτρέπεται σε κανένα να κλείνει αεροδρόμια, λιμάνια, τελωνεία και οτιδήποτε δημόσιο"

Αργά θυμήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν πρέπει να κλείνουν οι δρόμοι. Αλλά και πάλι αυτή δεν είναι η κυρίαρχη άποψη στο κυβερνών κόμμα. Διαβάστε τι αποκαλύπτει το blog, anemosanatropis:
"Να μην επιτρέπεται σε κανένα να κλείνει αεροδρόμια, λιμάνια, τελωνεία και οτιδήποτε δημόσιο που αφορά τους πάντες και την εθνική οικονομία. Να το αποτρέπει από πριν το κράτος, συντεταγμένα αποφασιστικά και χωρίς βία. Υπάρχει αστυνομία γι αυτό. Μπορεί να τους εμποδίσει να το κάνουν με διάφορους τρόπους."

Αυτή είναι η άποψη του πατρινού δικηγόρου Χρήστου Λαδά ο οποίος είναι μέλος του Σύριζα Αχαΐας αλλά και στενός συνεργάτης του αχαιού βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Ανδρέα Ριζούλη. Ο κ. Λαδάς εξέφρασε την συγκεκριμένη άποψη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook με αποτέλεσμα να προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων τόσο από απλούς πολίτες όσο και από πολιτικά πρόσωπα. 
Η θέση του κ. Λαδά είναι ξεκάθαρη αφού τάσσεται κατά των κινητοποιήσεων ,κατά των αγροτών και ζητά μάλιστα και της παρέμβαση της αστυνομίας .Φαίνεται λοιπόν πως πλέον τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται κατά των κινητοποιήσεων με την μορφή των μπλόκων σε δημόσιους χώρους. Βέβαια πρόκειται για προσωπική άποψη. Με την συγκεκριμένη φαίνεται πως συμφωνούν αρκετά μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αν κρίνουμε από τα “like” που έχει δεχθεί η ανάρτησή του. Άλλο ένα ερωτηματικό που προκύπτει είναι αν και ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης συμφωνεί με την πολιτική τοποθέτηση του στενού του συνεργάτη όσον αφορά στις κινητοποιήσεις και την παρέμβαση της αστυνομίας .
Δείτε ακριβώς τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Λαδάς.
Να υπενθυμίσουμε όμως στον κ. Λαδά και στους συντρόφους του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα στο οποίο ανήκει και υποστηρίζει ήταν αυτό που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις όλων των πολιτών και όλων των κοινωνικών τάξεων και τότε συνεχώς υπήρχαν καταγγελίες για απρόκλητες παρεμβάσεις και επιθέσεις της αστυνομίας . Μάλιστα και στην Πάτρα δεν ήταν λίγες οι φορές που τα τοπικά στελέχη διαμαρτύρονταν έξω από την αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας στην οδό Ερμού. Τότε, οι αγρότες και οι υπόλοιποι πολίτες έπρεπε να βγαίνουν στους δρόμους και να διεκδικούν. Τώρα σύμφωνα με όσα λέει και ο κ. Λαδάς είναι απαράδεκτο και για αυτό χαρακτηρίζει την χώρα μας …. Μπανανία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.