Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Tae Kwon Do σε δημοσιογράφους προτίμησε ο κ. Τσίπρας - Αντί να προβάλει το έργο του προτίμησε να ρήξει τα media στην... αρένα του λαϊκισμού



Ρωμαϊκή αρένα θύμισε το κλίμα που επικράτησε  στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε κβον Ντο, για να εορτασθούν τα πρώτα γενέθλια του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Η ατμόσφαιρα ήταν πολεμική. Το σκηνικό ήταν βαμμένο στα κόκκινα και μύριζε …αίμα. Με λίγα λόγια ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό που εξυπηρετούσε μια κυβέρνηση που στον ένα χρόνο διακυβέρνησης της δεν έκανε απολύτως τίποτε. Ή μάλλον έκανε. Έβαλε νέους δυσβάστακτους φόρους.

Ο πρωθυπουργός καθ όλη την διάρκεια της ομιλίας του δεν πραγματοποίησε την παραμικρή αυτοκριτική για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του. Αντίθετα φόρτωσε τις ευθύνες της αποτυχίας στους άλλους. 
Στον ξένο παράγοντα, που θέλει την πτώση της επαναστατικής κυβέρνησης του. 
Στην αντιπολίτευση που τορπιλίζει σε κάθε ευκαιρία το έργο του. 
Στη διαπλοκή που είναι σε συνεργασία με τους ευρωπαίους και το ΔΝΤ και φυσικά στα μίντια και στους  δημοσιογράφους που ασκούν κριτική. Δηλαδή σε αυτούς που έχουν την ευθύνη ενημέρωσης της κοινωνίας, ασκώντας κριτική στην εκάστοτε εξουσία.  
Αυτή τη φορά, όμως η επίθεση ήταν στοχευμένη και αυτό  είναι  περισσότερο  επικίνδυνο. Η κυβέρνηση στράφηκε, με προβολή βίντεο εναντίον της Όλγας Τρέμη, του Γιάννη Πρετεντέρη, του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Άρη Πορτοσάλτε. 
Τη στιγμή της προβολής τα γιουχαΐσματα των …Ρωμαίων σκέπασαν τα πάντα. Ήταν η στιγμή που οι μη αρεστοί δημοσιογράφοι στοχοποιήθηκαν. Και αυτή η στοχοποίηση δεν αφορά μόνο τους προαναφερόμενους δημοσιογράφους αλλά όλους όσους τολμούν να σηκώσουν ανάστημα στη …λαοπρόβλητη κυβέρνηση του βουνού.
Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, δυστυχώς ο πολιτικός λόγος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν πολωτικός και κυρίως διχαστικός. 
Η επίθεση όμως ήταν προσχηματική. Ο Αλέξης Τσίπρας στην ουσία έπαιξε άμυνα. Στην πολιτική όμως έχει αποδειχθεί ότι όταν αρχίζεις να παίζεις κατενάτσιο, σύντομα τρως γκολ που στη συγκεκριμένη περίπτωση μεταφράζεται με κατάρρευση της κυβέρνησης.  
Το κερασάκι όμως αυτής της μεγαλειώδους κομματικής εκδήλωσης ήταν το νέο «αστέρι» της Αριστεράς. Ο Ιάσονας Σχινάς- Παπαδόπουλος, ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πήγε στην εκδήλωση με την οικογενειακή Μερσεντές του πατέρα του. 
rigillis18.blogspot/Akis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.